Saras nøkkel

; Kirsti Øvergaard (Oversetter)

Saras nøkkel ble Tatiana de Rosnays store internasjonale gjennombrudd, og i Norge har romanen solgt i over 200 000 eksemplarer. En gripende roman som tar opp tabuene og fornektelsen rundt en smertelig episode i Europas historie - en innsiktsfull fortelling om ansvar og samvittighet, om sorg og kjærlighet. Les mer
Vår pris
272,-
Spar
27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 272,-
Spar: 27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Saras nøkkel ble Tatiana de Rosnays store internasjonale gjennombrudd, og i Norge har romanen solgt i over 200 000 eksemplarer. En gripende roman som tar opp tabuene og fornektelsen rundt en smertelig episode i Europas historie - en innsiktsfull fortelling om ansvar og samvittighet, om sorg og kjærlighet.Boken ble filmatisert i 2010 med Kristin Scott Thomas i hovedrollen.


Paris, 16. juli 1942. Sara er en ti år gammel jødisk jente som er tvunget til å låse inn lillebroren sin i et skap for å gjemme han for det franske politiet. Resten av familien blir arrestert. I 2002 kommer journalisten Julia Jarmond tilfeldigvis over historien om Sara og familien i forbindelse med at hun skal skrive en artikkel i anledning 60-årsmarkeringen av Vichy-aksjonen. Oppdagelsen tvinger etter hvert Julia til å stille en rekke spørsmål ved sitt eget liv.


«Mesterlig og fengslende. Dette er ikke noe leseren vil glemme med det første. Anbefales varmt.»

- Library Journal


«En elegant fortalt og ytterst spennende, gripende og avslørende roman ... Det er lenge siden jeg har hatt så vanskelig for å legge fra meg en bok.»

- Svenska Dagbladet

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Bazar
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 314
ISBN: 9788280870926
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Sarah's key
Format: 22 x 14 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger