Stalker - 
   Lars Kepler
  
   Ivar Nergaard
  
   Henning J. Gundersen

Stalker

; Ivar Nergaard (Oppleser) ; Henning J. Gundersen (Oversetter)

Serie: Joona Linna 5

«I likhet med de fire foregående bøkene om Joona Linna, er «Stalker» en thriller som holder deg våken gjennom natten. Det går i ett. Det intense tempoet, de brå vendingene og de stadige perspektivskiftene gjør at leseren drives gjennom handlingen.»

, VG Terningkast 5
For ni år siden ble presten Rocky Kyrklund dømt til psykiatrisk behandling for et brutalt mord. Selv han husker ingenting av hendelsen. Etter en alvorlig bilulykke lider han av regelmessige blackouter. Les mer
Vår pris
379,-

(Lyd-CD) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Lyd-CD
Legg i
Lyd-CD
Legg i
Vår pris: 379,-

(Lyd-CD) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

For ni år siden ble presten Rocky Kyrklund dømt til psykiatrisk behandling for et brutalt mord. Selv han husker ingenting av hendelsen. Etter en alvorlig bilulykke lider han av regelmessige blackouter.Sommeren han skal tilbakeføres til samfunnet mottar politiet en filmsekvens av en kvinne i et vindu. Neste dag blir kvinnen funnet død i sitt hjem. Det er ikke bare voldsnivået som får politiet til å tenke på Kyrklunds gamle mord. Så dukker en ny film opp hos politiet.

Politiet kommer ikke til å løse saken uten Joona Linna. Problemet er at Joona har vært forsvunnet i over et år. Nesten alle tror han er død. Nesten alle.

ANMELDELSER:

Terningkast 5 Tom Egeland, VG
Terningkast 5 Adresseavisen

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Norsk Bokmål
Spilletid: 854 Min.
ISBN: 9788202454227
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Stalker
Format: MP3
Format: 14 x 13 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger