Stoner - 
   John Williams
  
   Kim Haugen
  
   John Erik Bøe Lindgren

Stoner

; Kim Haugen (Oppleser) ; John Erik Bøe Lindgren (Oversetter)

"Den beste amerikanske romanen du aldri har hørt om"

The New YorkerWilliam Stoner er født mot slutten av det 19. århundre i en fattig bondefamilie i Missouri. Han blir sendt til universitetet for å studere agronomi, men forelsker seg i stedet i litteratur og omfavner livet som akademiker. Les mer
Vår pris
379,-

(Lyd-CD) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Lyd-CD
Legg i
Lyd-CD
Legg i
Vår pris: 379,-

(Lyd-CD) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

"Den beste amerikanske romanen du aldri har hørt om"

The New YorkerWilliam Stoner er født mot slutten av det 19. århundre i en fattig bondefamilie i Missouri. Han blir sendt til universitetet for å studere agronomi, men forelsker seg i stedet i litteratur og omfavner livet som akademiker. Etter som årene går, møter Stoner motgang på motgang: Hans ekteskap inn i en respektabel familie fremmedgjør ham fra foreldrene, hans karriere bremses, hans kone og datter vender seg vekk fra ham og en skjellsettende forelskelse blir satt under press fra trusselen om skandale.


Hans liv er stille, og etter hans død er det få som husker ham. Likevel, med oppriktighet, medfølelse og en intens kraft avdekker denne romanen universelle verdier. Stoner forteller om de konflikter, tap og seire som mennesker gjennomlever selv om de ikke noteres i historiebøkene og tar tilbake betydningen av hvert enkelt menneskes liv. Denne dypt rørende, lysende romanen er en stille, men perfekt leseropplevelse.


"Stoner av John Williams, er noe mye sjeldnere enn en stor roman - det er en perfekt roman, så godt fortalt og så vakkert skrevet, så dypt rørende at den tar pusten fra deg."

The New York Times Book Review

ANMELDELSER:

Terningkast 6 Adresseavisen
Terningkast 6 VG
Terningkast 6 Adresseavisen

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Norsk Bokmål
Spilletid: 587 Min.
ISBN: 9788202471262
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Stoner
Format: MP3
Format: 14 x 13 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger