Sveas sønn - 
      Lena Andersson
    
      Bodil Engen

Sveas sønn

; Bodil Engen (Oversetter)

Serie: Folkhemmet 1

Kritikerrost roman fra en av Nordens skarpeste penner, Lena Andersson.
For Ragnar Johansson er det å være helt vanlig den største hedersbetegnelsen et menneske kan få. Han er født i 1932, det første året i det som skal bli det svenske sosialdemokratiets gullalder. Les mer
Vår pris
199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Kritikerrost roman fra en av Nordens skarpeste penner, Lena Andersson.
For Ragnar Johansson er det å være helt vanlig den største hedersbetegnelsen et menneske kan få. Han er født i 1932, det første året i det som skal bli det svenske sosialdemokratiets gullalder. Tidvis forakter Ragnar sin mor, bondedatteren Svea, der hun baker og rydder, sylter og safter, på gammeldags vis. Ragnar priser heller effektiviteten som kommer med vaskemaskin og hurtigmat. Når Ragnar selv får barn, oppdrar han dem til å bli hardtarbeidende og flittige. Der moren Svea er en etterlevning fra fattigslige svenske bondesamfunnet, er datteren Elsa håpet for framtiden. Men så oppdager Ragnar at verden rundt ham er i endring, og at selv ikke hans egne barn deler de sosialdemokratiske verdiene han har trodd fullt og fast på. Står Ragnars storhetstid for fall?
Lena Andersson (f. 1970) mottok jublende kritikk for sine to bøker om den kjærlighetssyke Esther Nilsson. Sveas sønn er en klok og varm generasjonsroman om de endringene som forener og skiller oss mennesker fra hverandre. Og om å våge å være sann mot seg selv.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 248
ISBN: 9788205523043
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Sveas son
Format: 19 x 12 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger