Swing time

; Fanny Vaager (Oppleser) ; Hilde Stubhaug (Oversetter)

«Innertier fra Zadie Smith (...) en stor fortelling om en verden full av forskjeller.»

, Stavanger Aftenblad Terningkast 6
En fantastisk krysning mellom Jonathan Franzen og Elena Ferrante. To brune jenter drømmer om å bli dansere, men bare én, Tracey, har talent. Den andre har ideer: om rytme og tid, om svarte kropper og svart musikk, om hva som kjennetegner en stamme, eller gjør et menneske fritt. Les mer
Vår pris
199,-

(Lyd-CD)
Leveringstid: Ikke i salg

Vår pris: 199,-

(Lyd-CD)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

En fantastisk krysning mellom Jonathan Franzen og Elena Ferrante. To brune jenter drømmer om å bli dansere, men bare én, Tracey, har talent. Den andre har ideer: om rytme og tid, om svarte kropper og svart musikk, om hva som kjennetegner en stamme, eller gjør et menneske fritt. Det er et tett, men komplisert vennskap som brått tar slutt i begynnelsen av tjueårene. Vennskapet gjenoppstår aldri, men det blir ikke glemt, heller.
Tracey blir ballettdanser, men strever med voksenlivet. Venninnen legger det gamle nabolaget langt bak seg og reiser verden rundt som personlig assistent for en berømt sanger, Aimee. «Swing Time» er en innsiktsfylt, fengende og vittig roman som strutter av energi, rytme og bevegelse. Det er en historie om musikk og identitet, rase og klasse, om de som leder dansen og de som bare følger etter. Zadie Smiths energi og dynamikk, hennes skarpe observasjonsevne og slående dialog, gjør henne til en helt spesiell forfatter.

Fakta

Anmeldelser

«Innertier fra Zadie Smith (...) en stor fortelling om en verden full av forskjeller.»

, Stavanger Aftenblad Terningkast 6

«Svimlende fra Zadie Smith.»

, Fædrelandsvennen Terningkast 5

«Nytt blinkskudd (...) Danseroman det svinger skikkelig av.»

, Aftenposten

«Swing Time er ein virvelvind av musikk, stader, lagnader, historier og idear.»

, nrk.no

«... en rik og velskrevet historie om vennskap, oppvekst, klasse og rase, full av popkulturelle referanser til musikk, dans, tv og mote.»

, Dagsavisen