Syndenes forlatelse - John Hart

Syndenes forlatelse

; Christian Rugstad (Oversetter)

«Intenst spennende, velskrevet og fylt med mennesker du bryr deg om.»

, VG Terningkast 5
Elizabeth Black er en omstridt helt, politikvinnen som egenhendig reddet en ung jente fra en låst kjeller og drepte to brutale kidnappere. Men hun er også en kvinne med en fortid og en hemmelighet. Og hun er ikke den eneste. Les mer
Vår pris
199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Elizabeth Black er en omstridt helt, politikvinnen som egenhendig reddet en ung jente fra en låst kjeller og drepte to brutale kidnappere. Men hun er også en kvinne med en fortid og en hemmelighet. Og hun er ikke den eneste. Politimannen Adrian Wall blir endelig løslatt etter tretten års fengsling og mishandling for et drap han kanskje ikke har begått. Den første han møter utenfor murene er en fjortenåring som venter på ham med en revolver for å hevne drapet på sin mor. Men gutten er Adrians minste problem - han erkjenner snart at livet var tryggere i fengsel. Og mens de alle på hver sin måte søker syndenes forlatelse, blir et lik svøpt i mykt lin oppdaget på alteret i en forlatt kirke dypt inne i skogen.
ANMELDELSER:

Terningkast 5 Tom Egeland, VG
Terningkast 5 Varden
Terningkast 5 Valerie Kubens, Fædrelandsvennen

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Font
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 554
ISBN: 9788281694156
Utgave: 2. utg.
Orig.tittel: Redemption road
Format: 19 x 12 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

«Intenst spennende, velskrevet og fylt med mennesker du bryr deg om.»

, VG Terningkast 5

«God og fascinerende historie ... en grøssende fryd»

Varden Terningkast 5

«Den første tredjedelen av Syndenes forlatelse er det tettest sydde plottet jeg har lest på årevis en perfekt kombinasjon av familietragedie, drap, hevn og bitre politifolk i en amerikansk sørstatsby... Elizabeth Black den beste karakteren du treffer i en spenningsroman i 2016.»

, A-magasinet

«En kraftprestasjon fylt av levende, avgrunnsdype skikkelser, en kombinasjon av intens spenning, stemningsfulle skildringer og litterært mesterskap.»

«Psykologisk dyptloddende ... Han regnes ikke som en mester for ingen ting, amerikanske John Hart. Han klarer å skrive en historie som holder over 550 sider ... Den drives fram av både en særdeles spennende historie, men også av troen på at det finnes noe varmt mellom oss mennesker som overgår alt annet.»

, Fædrelandsvennen Terningkast 5

«Dyktig til å holde leseren på tå hev ... en spennende jakt for leseren.»

, Trønder-Avisa

«Krim med kvalitet... Hart bygger handlinga mesterlig opp. Troverdige personer vi kommer innpå, intriger og overraskelser underveis, og ikke minst godt språk... Jeg anbefaler alle de fem oversatte bøkene til Hart, han fortjener en stor norsk leserskare. »

, Hadela

«Dette er amerikansk krim på sitt beste, og så spennende at du nesten ikke får puste... Syndenes forlatelse er en voldsom og mektig leseopplevelse. Forfatteren gjør et dypdykk i menneskets innerste mørke, og evner å sjokkere og imponere oss. Gled deg!»

Liv Gade

«Dette er krimromanen du vil ta med deg under pleddet i høst.»

Kamille