Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

The alchemist

Boka forteller om den andalusiske gjetergutten Santiago, og hans drøm om å finne en av verdens rikeste skatter. Fra Spania reiser han til Tanger og gjennom Egypts ørken til et skjebnesvangert møte med alkymisten. Les mer

102,-
Paperback
Sendes innen 7 virkedager
Boka forteller om den andalusiske gjetergutten Santiago, og hans drøm om å finne en av verdens rikeste skatter. Fra Spania reiser han til Tanger og gjennom Egypts ørken til et skjebnesvangert møte med alkymisten. Om å lytte til sitt hjerte, forstå tegnene livet gir, og følge sine drømmer.

Medlemsvurdering:
Wow! Historien har mange spennende vinklinger med dyp mening. Måtte lese samme setning flere ganger for å suge til meg ordene. Historien er likevel veldig fascinerende og levende, man føler at man er ute på et eventyr selv! En bok for de som ønsker inspirasjon og motivasjon til å utfordre seg selv i livet, eller som ønsker å få litt input i den vanlige hverdagen. Boka utfordrer leseren underveis og man sitter igjen med en helt ny følelse på slutten som ikke kan beskrives.

Huyen Dinh

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
HarperCollins
Innbinding
Paperback
Språk
Engelsk
ISBN
9780007155668
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2007
Originaltittel
O alquimista
Format
18 x 11 cm

Kunders vurdering

H
Huyen Dinh – 03.04.2019

– Wow! Historien har mange spennende vinklinger med dyp mening. Måtte lese samme setning flere ganger for å suge til meg ordene. Historien er likevel veldig fascinerende og levende, man føler at man er ute på et eventyr selv! En bok for de som ønsker inspirasjon og motivasjon til å utfordre seg selv i livet, eller som ønsker å få litt input i den vanlige hverdagen. Boka utfordrer leseren underveis og man sitter igjen med en helt ny følelse på slutten som ikke kan beskrives.

Y
Yousef – 10.07.2017

– Fantastisk

Y
Yousef – 02.06.2017

– Just Great!

K
Keira – 04.02.2006

– Santiago er en ung gjeter som liker aller best å være med de trofaste sauene sine. Han får beskjed av en mystisk om å følge sin egen historie, og det gjør at han drar innover i Egypt på leting etter en mystisk person som kalles Alkymisten.
Noen ganger leser man ting som man føler at man har lest hundre ganger før. Sånn var det med denne boken her. Den var så proppfull av klisjeer at det var plagsomt. Mye av formuleringene er vakre, og man blir litt fascinert av den tydelig smådumme Santiago, men den blir i kjedeligste laget. Alt blir gjentatt så evinnelig mange ganger, og selv om den er kort, er den nesten slitsom å lese.

m
marengs – 17.07.2005

– En sauegjeters reise blir gjenstand for vår oppmerksomhet i denne boka, hvor vi følger hans opplevelser og åndelige søken. Denne boka har blitt omfavnet av en hel verden, og mange har hevdet at den har forandret deres liv. Dette har jeg litt vanskelig for å forstå, selv om jeg tror dem. Det er en vakker og filosofisk undrende bok, men med mine skyhøye forventninger til den før jeg startet lesingen, ble jeg nok litt skuffet. Det var langt fra så utrolig som jeg hadde fått inntrykk av fra 'alle', og jeg har lest bedre bøker av Coelho i etterkant. Men for all del; har du ikke lest den kan jeg absolutt anbefale deg å gjøre det. Det er den verdt!

A
Angelin – 05.06.2005

– Dette er en bisarr fortelling som i perioder ligner mer på et barne-eventyr av typen Aladdin enn på en seriøs bok for voksne lesere. Likevel, filosofien er langt mer høytflygende enn en barnebok skulle tilsi, men for å få utbytte av boken så kan det lønne seg å tro på sterkere makter. Boken er helt greit skrevet og kan fint fungere som lett underholdning, men særlig spennende blir den aldri. Ikke engang når hovedpersonen nærmer seg målet sitt stiger pulsen ut over det normale, og slutten er forsåvidt mer en kilde til irritasjon enn glede hos leseren. Grunnen er at den ikke står helt i stil med resten av fortellingen og boken klarer derfor aldri å forsvare sin rett til å bli skrevet eller bli regnet som en historie som er viktig å fortelle.

Oppdag mer

Bøker som ligner på The alchemist:

Irène

Pierre Lemaitre
Paperback 
145,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-
Tre lys
99,-

Tre lys

Claire Keegan
Innbundet 
99,- 299,-

De tre

Valérie Perrin
Innbundet 
384,- 439,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv