Under jegermånen - Diana Gabaldon

Under jegermånen

; Elisabeth Sætvedt (Oversetter)

Serie: Outlander 1

Outlander av Diana Gabaldon er en prisbelønt, storslått leseopplevelse - på bestselgerlister verden over! Her er boken som startet det hele, en fengslende roman spekket med intens spenning og tidenes kjærlighetshistorie. Les mer
Vår pris
199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Outlander av Diana Gabaldon er en prisbelønt, storslått leseopplevelse - på bestselgerlister verden over! Her er boken som startet det hele, en fengslende roman spekket med intens spenning og tidenes kjærlighetshistorie.«Utsøkt ... et rystende, offensivt hærtog gjennom tid og rom.»

Publishers Weekly


Historiefortelling uten sidestykke, med uforglemmelige hovedpersoner i ekte historisk setting er kjennetegnene på Diana Gabaldons imponerende forfatterskap. Hennes Outlander-romaner er alle New York Times-bestselgere og blir hyllet av kritikere og elsket av millioner av fans.


Året er 1945. Claire Randall var sykepleier ved fronten og har vendt hjem fra krigen. Hun og mannen finner tilbake til hverandre på en bryllupsreise for annen gang i det skotske høylandet. Der kommer hun over en eldgammel steinsirkel, og idet hun går inn i ringen, er hun en fremmed - en «outlander» - i et Skottland preget av krig og klaner på tokt i det Herrens år ... 1743.


Kastet tilbake i tid av krefter hun ikke forstår, befinner Claire seg plutselig midt i konflikter og intriger mellom de skotske klansmennene og spioner som kan bli livstruende for henne - og knuse hjertet hennes. For her møter hun James Fraser, en ung, skotsk kriger, som viser henne en kjærlighet så inderlig at Claire trekkes mellom troskap og lengsel - og mellom to vidt forskjellige menn i to uforenlige liv.


«Historien gjøres herlig levende på sidene.»

New York Daily News


«Etter siste side er det vanskelig å gi slipp på hovedpersonene.»

Daily Press


«Jeg er hekta.»

Jernbanefrua

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 928
ISBN: 9788202746339
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Outlander
Format: 20 x 13 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger