Uten personlig ansvar - 
      Lena Andersson
    
      Bodil Engen

Uten personlig ansvar

; Bodil Engen (Oversetter)

Serie: Ester Nilsson 2

«"Esters triste saga er gjennomlyst av forfatterens analyserende evne, temperert av forfatterens moralske indignasjon over mannens kjærlighetssvik."»

, VG Terningkast 5
En av fjorårets mest omtalte bøker het Rettsstridig forføyning, om Ester Nilssons håpløse kjærlighet til Hugo Rask. Nå er Ester Nilsson tilbake. Og hun har ikke lært noe. Les mer
Vår pris
318,-
Spar
31,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 318,-
Spar: 31,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Fem år etter relasjonen til Hugo Rask treffer Ester Nilsson skuespilleren Olof Sten, og allerede ved det første møtet kjenner hun kroppens sitrende reaksjon: Hun er i ferd med å forelske seg hodestups. Nok en gang. Olof skjuler ikke det faktum at han er gift med Ebba Silfversköld, men begynner likevel å treffe Ester. De innleder et forhold som egentlig ikke er noe forhold, i hvert fall ikke slik Olof ser det. For han er jo gift og har ingen planer om å forlate Ebba. Men hva gjør han sammen med Ester da?

Velskrevet og veltenkt om kjærlighet og svik. Maja Troberg Djuve, Dagbladet

Sylskarp, svart humor
Uten personlig ansvar er den frittstående fortsettelsen av Rettsstridig forføyning. Det er en opprivende, men også varm fortelling, hvor Andersson høylytt og innstendig diskuterer den kompliserte kjærligheten, følelsenes lek med fornuften, selvbedraget, maktutøvelsen og styrkeforholdet i relasjoner. Det er blitt en sylskarp og galgenhumoristisk bok om oss rare mennesker og mønstrene vi snubler rundt i.

Esters triste saga er gjennomlyst av forfatterens analyserende evne, temperert av forfatterens moralske indignasjon over mannens kjærlighetssvik. Knut Faldbakken, VG, terningkast 5

ANMELDELSER:

Terningkast 5 Knut Faldbakken, VG

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 330
ISBN: 9788205481756
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Utan personligt ansvar
Format: 21 x 14 cm
Nr: 8074011
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger
Lena Andersson (f. 1970) har skrevet fire romaner, som alle har fått mye oppmerksomhet. Rettsstridig forføyning, som kom på norsk våren 2014, ble hennes gjennombruddsroman. Den stockholmsbaserte forfatteren er også kritiker og skribent og figurerer blant annet i Dagens Nyheter som kronikkforfatter. Uten personlig ansvar er hennes nyeste roman.