Vennen - Joakim Zander

Vennen

; Kari Bolstad (Oversetter)

Serie: Klara Walldéen 3

Tredje bok i den kritikerroste serien om Klara Walldéen.
Unge Jakob Seger har akkurat ankommet Beirut der han skal være aspirant ved den svenske ambassaden. På en fest blir han kjent med den mystiske Yassim, som forteller at han er krigsfotograf, og de blir raskt mer enn bare venner. Les mer
Vår pris
345,-
Spar
34,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 345,-
Spar: 34,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Tredje bok i den kritikerroste serien om Klara Walldéen.
Unge Jakob Seger har akkurat ankommet Beirut der han skal være aspirant ved den svenske ambassaden. På en fest blir han kjent med den mystiske Yassim, som forteller at han er krigsfotograf, og de blir raskt mer enn bare venner.

En kveld får Jakob et overraskende besøk i leiligheten sin, av Myriam som arbeider for den svenske etterretningstjenesten. Hun hevder at Yassim er terrorist og hun gir Jakob et ultimatum. Verden hans snus på hodet. Kan han stole på Myriam? Skal han forråde sin nye kjærlighet?

Samtidig er Klara Walldéen hjemme i den svenske skjærgården for å begrave sin morfar. Hun har med seg venninnen Gabriella som støtte. Men noe virker å tynge Gabriella. Puslebitene faller på plass når Gabriella arresteres i en dramatisk antiterroroperasjon på sitt advokatkontor i Stockholm.

I jakten på en forklaring finner Klara notater om et hemmelig møte. Nå er det opp til henne å klare å løse gåten. Sporene leder henne til Brussel, og videre til Beirut. Hvem er venn og hvem er fiende?

«Vennen er spennende fra første stund, samtidig som den, som alltid hos Zander, har mye å si om vår politiske samtid, om terrorfrykten, om krigene som raser, om flyktningmotstanden og om oss selv.» Skånska Dagbladet

«I løpet av de siste tyve årene har Henning Mankell satt standarden for denne sjangeren. Nå gjør Joakim Zander det.» WDR2 (Tyskland)

«En intelligent thriller som løser kompleksiteten i internasjonal politikk og som avslører truslene verden står overfor.» THE BOOKSELLER (UK)

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 395
ISBN: 9788205511811
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Vännen
Format: 21 x 14 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger