Vi trenger nye navn

; Ina V. Steinman (Oversetter)

«NoViolet Bulawayo er en av Afrikas mest lovende forfattere.»

Vårt Land
Darling og vennene hennes lever i en brakkeby i Zimbabwe som kalles Paradise, som selvsagt ikke er i nærheten av å være noe himmelrike. Alt er ikke like ille selvsagt. Man kan gjøre ugagn, og gå på oppdagelsesferd, leke Finn bin Laden, stjele guavaer, synge lady Gaga så høyt man kan. Les mer
Vår pris
199,-

(Paperback)
Leveringstid: Ikke i salg

Paperback
Paperback
Vår pris: 199,-

(Paperback)
Leveringstid: Ikke i salg

Darling og vennene hennes lever i en brakkeby i Zimbabwe som kalles Paradise, som selvsagt ikke er i nærheten av å være noe himmelrike. Alt er ikke like ille selvsagt. Man kan gjøre ugagn, og gå på oppdagelsesferd, leke Finn bin Laden, stjele guavaer, synge lady Gaga så høyt man kan. De drømmer om paradisene i Amerika, Dubai, Europa, der Madonna og Barack Obama og David Beckham bor. For Darling blir drømmen etter hvert virkelig. Men som for tusener av andre i hele verden som forsøker å skape seg et nytt liv langt hjemme fra, opplever også Darling at dette nye paradiset bringer med seg sine egne typer utfordringer - for henne selv og for dem hun etterlot.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 267
ISBN: 9788202477219
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: We need new names
Format: 19 x 12 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

«NoViolet Bulawayo er en av Afrikas mest lovende forfattere.»

Vårt Land

«I de voksnes slumverden hersker en ukuelig overlevingsvilje, dødelig aids, politisk aktivisme og brutal undertrykkelse. Det er alt sammen så nakent og effektivt skildret at det eksistensielt og klimatisk må dirre med i enhver»

, Stavanger Aftenblad

«En ektefølt og intenst skrevet debutroman»

The New York Times