Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Vinger av sølv

«… drivende god underholdning. Det hele er befriende usannsynlig og det er deilig å lese om maktglade kvinner som bruker alle triksene i boka, og litt kvinnelist i tillegg, for å sikre seg makt og penger.»

Stavanger Aftenblad

Ny krimroman av Sveriges krimdronning, Camilla Läckberg! Vinger av sølv er en besettende spenningsroman om svik, hevn, sterke kvinner og søsterskap.

Les mer

332,-

379,- Spar: 47,-

Sendes innen 1 virkedag

Hevnen er søt

Camilla Läckberg trekker leserne inn i en besettende spenningsroman om svik, hevn, sterke kvinner og søsterskap.

Faye hadde alt. En perfekt ektemann, en høyt elsket datter og en luksuriøs leilighet i den fineste delen av Stockholm. Så mistet hun alt. I løpet av noen korte måneder med  dramatiske hendelser var alt borte – med unntaket av ønsket om hevn.

Kerstins bange anelser
Faye har utmanøvrert sin tvers igjennom usympatiske eksmann såpass grundig at han sitter i fengsel. Selv har Faye etablert seg i et nytt land. Hun har bygget opp et eget firma, Revenge, og hun nyter stor suksess. Revenge skal lanseres i USA, og Faye er full av forventninger. Men Kerstin, hennes nærmeste medarbeider og trofaste allierte, aner uro. Det er noe i gjære, Kerstin aner konturene av et ubehagelig mønster.

Ærgjerrige Faye mistet alt, men bygger seg sakte opp igjen. Når alt er i ferd med å gå galt, tar hun alle midler i bruk ...

Oppkjøpet
For at ikke USA-satsningen skal gå i vasken, haster det med å finne ut hva det er som foregår. Dersom det foregår et oppkjøpsraid, er det en alvorlig trussel mot selskapet. Og i tillegg må Faye finne ut hvem som ligger bak et  eventuelt raid – kan det være noen av eksmannens kumpaner? Faye tvinges til å vende tilbake til Stockholm, der alt startet, for å komme til bunns i den urovekkende trenden. Hun snakker med alle sine investorer, og alt tyder på at Kerstin har hatt rett. Samtidig treffer hun en nyskilt mann i hotellbaren. Han virker hyggelig og gir henne litt distraksjon oppe i alt stresset.

Kampen
Ved hjelp av en gruppe betrodde kvinner tar Faye opp kampen for å redde det som tilhører henne, seg selv og dem hun elsker. Det hjelper ikke på situasjonen at politiet fortsetter å følge med på alt Faye foretar seg, i et forsøk på å oppklare forsvinningen til Julienne, Fayes datter. Faye er under hardt press – hvordan skal hun komme seg ut av denne knipa?

Camilla Läckberg har skrudd tempoet godt til, og det er ikke lett å legge fra seg Vinger av sølv før man vet hvordan det går med Faye. 

 

Medlemsvurdering:
Spennende bok. Leste den i en jafs. Leste Gullburet først og det er nok lurt. Kan sitte igjen som et spørsmålstegn hvis en bare leser denne boken. Men, det må da komme en oppfølger??

Gunn Josephina Hovland

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
345
ISBN
9788205521162
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Vingar av silver
Format
21 x 14 cm
Nr
8170312
Serie
Faye 2

Utdrag

Om forfatteren

Camilla Läckberg (f. 1974) i Fjällbacka, en idyllisk fiskerlandsby på vestkysten av Sverige. Hun er lojal overfor røttene sine og har skrevet ti kriminalromaner hvor handlingen er lagt til Fjällbacka. Hun er også grunnlegger av Invest in Her, et investeringsselskap som investerer i produkter og tjenester som styrker kvinner og kvinnelig eierskap for å skape et mer likestilt forretningsliv. Camilla Läckberg er gift og har fire barn. 

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«… drivende god underholdning. Det hele er befriende usannsynlig og det er deilig å lese om maktglade kvinner som bruker alle triksene i boka, og litt kvinnelist i tillegg, for å sikre seg makt og penger.»

Marit Egaas, Stavanger Aftenblad

Kunders vurdering

A
A. Takvam – 19.10.2021

– Dette er den dårligste boken jeg har lest på lenge! Utrolig skuffende av Camilla Lackberg!!! Tror ikke at det blir flere bok kjøp fra denne forfatteren!

G
Gunn Josephina Hovland – 30.09.2021

– Spennende bok. Leste den i en jafs. Leste Gullburet først og det er nok lurt. Kan sitte igjen som et spørsmålstegn hvis en bare leser denne boken. Men, det må da komme en oppfølger??

M
Marianne – 21.09.2021

– Leste gullburet og det var en suveren oppfølger. Camilla Er en soleklar forfatterfavoritt!

E
Eli – 09.07.2021

– Helt utrolig dårlig bok. Styr unna!

L
Løvås – 04.07.2021

– Spennende :-)

W
Wilde Fjeldbo – 03.07.2021

– Skuffende dårlig, helt uenig med anmelderen i Stavanger Aftenblad i at dette er "drivende god underholdning".

A
Anne Britt Heltmark – 29.06.2021

– Lite engasjerende

P
Perma – 30.05.2021

– At en forfatter som har levert så mye bra kan levere noe slik er helt utrolig. Men jeg er vel mest skuffet over meg selv som leste hele boka

T
Tore Bondø – 04.05.2021

– Utrolig skuffet Platt innhold Kjøper ikke flere bøker av henne

M
Mona – 08.01.2021

– Tror forfatteren har blitt såret av for mange menn. Ikke en eneste mann i den boka som er til å stole på!

T
Torhild – 05.12.2020

– Handlingen evner ikke å begeistre i det hele tatt. Tamt plott, og fullstendig blotter for driv i teksten. Flere ganger lurer jeg på hva boken egentlig dreier seg om; markedsføring av designklær og -vesker? Nå er siste bok kjøpt av denne forfatteren.

I
Inger – 01.11.2020

– Dette var ei overraskende dårlig bok. Klisjéfylt og med lite troverdige persontegninger.Unødvendige og på grensen til spekulative sexskildringer.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Vinger av sølv:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Offer

Jørn Lier Horst
Innbundet 
375,- 429,-
Byttet
Ny!

Byttet

Stefan Ahnhem
Innbundet 
393,- 449,-
Mirage
Ny!

Mirage

Camilla Läckberg
Innbundet 
375,- 429,-
 
Haakon
Ny!

Haakon

Haakon
Innbundet 
393,- 449,-
 

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
419,- 479,-

Sekten

Camilla Läckberg
Innbundet 
375,- 429,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv