Vinterild

; Bodil Engen (Oversetter)

Serie: Årstidskvartett 3

«Anders de la Motte skriver jo bedre enn noen gang. »

Dagens Nyheter
Lucianatten 1987 brenner en danseplatting i en skånsk hyttegrend ned til grunnen. En ung kvinne dør i flammene. Under etterforskningen settes venner opp mot hverandre, tillit brytes og familier splittes. Les mer
Vår pris
345,-
Spar
34,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 345,-
Spar: 34,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka

Lucianatten 1987 brenner en danseplatting i en skånsk hyttegrend ned til grunnen. En ung kvinne dør i flammene. Under etterforskningen settes venner opp mot hverandre, tillit brytes og familier splittes - inntil en ung mann til slutt tilstår mordbrannen. 

Tretti år senere arver Laura Aulin sin tante Heddas forfalne hytte. Som tenåring bodde hun der i feriene, med tanten og vennene som trygge fester i livet sitt. Helt til brannen forandret alt. 

Det vesle stedet er fortsatt preget av tragedien. Idet Laura vender tilbake, virvles undertrykte følelser opp, og når en rekke nye branner oppstår, blir stemningen stadig mer hatsk. Etter som brannene kommer nærmere hyttegrenda, oppdager Laura at selv tanten hennes hadde hemmeligheter. Før hun døde, virket det som om hun hadde funnet noe. Noe som kaster et forferdelig lys, ikke bare over den gamle tragedien, men over Lauras egne minner om den natta.

Vinterild er en grøssende spenningsroman om ubrytelige blodsbånd, svik og arr som aldri blekner.

Med Vinterild vender Anders de la Motte nok en gang tilbake til den skånske landsbygda. Dette er den tredje, frittstående romanen i den bestselgende Skånekvartetten.

 

Fakta