Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Sunn framtid ved overvekt

forebygging, samarbeid og kommunikasjon med barn, ungdom og familier

Overvekt og fedme hos barn og unge er et sårbart og vanskelig tema for både helsepersonell, barna og familiene det gjelder. Det gis en oversikt over temaet overvekt og fedme hos barn med vektlegging av en praktisk måte å vurdere vektkategori og å snakke med foreldre og barn på en måte som fremmer samarbeid og unngår at skyld og skam oppstår eller forsterkes. Les mer

419,-
Sendes innen 3 - 10 dager
Overvekt og fedme hos barn og unge er et sårbart og vanskelig tema for både helsepersonell, barna og familiene det gjelder. Det gis en oversikt over temaet overvekt og fedme hos barn med vektlegging av en praktisk måte å vurdere vektkategori og å snakke med foreldre og barn på en måte som fremmer samarbeid og unngår at skyld og skam oppstår eller forsterkes.
Målet er at brukeren føler seg forstått, respektert og anerkjent uavhengig av sin vektkategori. Utfordringer skal løses med bruk av ulike typer kunnskap, hvor brukerfokus og psykososialt perspektiv er sentralt, og med vektlegging av forebygging og kommunehelsetjenestens rolle.
Gudbjørg Øen er dosent ved Universitetet i Stavanger, utdannet helsesykepleier og har videreutdanning i pediatrisk og psykiatrisk sykepleie, pedagogikk og hovedfag helsefag med fordypning i helsepsykologi og forebyggende helsearbeid. Hun har særlig vært opptatt av forebygging av overvekt og fedme hos barn i sitte forskning- og utviklingsarbeid. Øen har tidligere gitt ut boken: Overvekt hos barn og unge - forstå, forebygge, behandle og fremme helse.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
284
ISBN
9788245037647
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
24 x 17 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Sunn framtid ved overvekt:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv