Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

PC-bruk 1

for høyskoler og universiteter

PC-bruk 1, 6. utgave baserer seg på Windows 7 og Office 2010. PC-bruk 1 lærer deg å løse oppgaver mer effektivt ved hjelp av en datamaskin. Boken forutsetter ikke kunnskaper i databehandling utover pensum i den videregående skole. Les mer

689,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager
PC-bruk 1, 6. utgave baserer seg på Windows 7 og Office 2010. PC-bruk 1 lærer deg å løse oppgaver mer effektivt ved hjelp av en datamaskin. Boken forutsetter ikke kunnskaper i databehandling utover pensum i den videregående skole. Den kan også brukes som innføringsbok for PC-brukere som ikke har erfaring med Windows-miljøet. Operativsystem: Kapitlet beskriver hvordan du kommuniserer med Windows. Tekstbehandling: Du lærer å utforme brev og rapporter profesjonelt i Word. Regneark: Du får innføring i modellbygging med Excel og råd om hvordan du bygger modeller slik at de er egnet for analyse av usikkerhet. Presentasjon: Her lærer du å strukturere og utforme en presentasjon i PowerPoint. Integrering: Kapitlet forklarer hvordan du utveksler objekter mellom Word, Excel og PowerPoint. Internet: Du får en innføring i å utforske World Wide Web, utveksle elektronisk post og bygge nettsider. PC-bruk 2 behandler makroprogrammering i Excel (Visual Basic) og databasehåndtering med Access, samt strukturert programmering, datamodellering og utvikling av aktive nettsider. Anna Mette Fuglseth er professor og dr. oecon. fra Norges Handels-høyskole. Hun forsker og underviser i informasjonsbehandling og utforming av informasjonssystemer. Hun er spesielt opptatt av IT-støtte til ledelsen i oppgaver som er preget av kompleksitet og usikkerhet, og av hvordan forretningssystemer kan bidra til økt effektivitet i forretningsorganisasjoner. Jan Vidar Håtuft er doktorgradsstipendiat ved Norges Handelshøyskole og forsker og underviser i informasjonsbehandling og informasjonssystemer. Han er utdannet dataingeniør fra Høyskolen i Bergen og har en mastergrad i økonomi og administrasjon fra Norges Handelshøyskole. Trond Vegard Johannessen er universitetslektor og har en cand.merc.-grad fra Norges Handelshøyskole. Han har flere års erfaring fra undervisning i informasjonsbehandling og informasjonssystemer og forsker på hvordan bruk av informasjonsteknologi påvirker ledelsesbeslutninger.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
370
ISBN
9788245011234
Utgave
6. utg.
Utgivelsesår
2011
Format
24 x 17 cm

Kunders vurdering

L
LL – 07.02.2010

– En god og ryddig innføring i data, Microsoft, Excel og andre finurligheter. Dette er en bok som brukes i datafag på høyskolenivå, og som for mange vil inneholde datakunnskaper dem for lenge siden har tilegnet seg. Men for dem som fortsatt er usikre på hvordan man bruker SUMMMER- formelen i Excel, lagrer et dokument eller ønsker mer kunnskap om tastaturet, er dette en flott bok. Jeg vil kanskje anbefale den til dem som er helt ferske, og som ikke har hatt noen som helst dataundervisning tidligere. Boken er svært grunnleggende. Men den er nyttig illustrert, forklarer ting på en enkel og oversiktlig måte - og gir en god innføring til dataferskingene. Og for dem som lett glemmer Power Point-kunnskaper eller Excel-magien, er den svært grei å ha som oppslagsverk. Men for dem som har sett litt på en data tidligere, er den nok for enkel. Men den treffer helt klart sin målgruppe.

F
Fransisco Franco – 13.08.2006

– Denne boka gir en fin innføring i det elementære i Officepakken til Microsoft. For de som ikke har så mye erfaring med data, er denne boka forklarende og grundig. Er man litt vant med pc, har man stort sett kontroll på det meste fra før. Imidlertid får man en nyttig innføring i hvordan man lager modeller i Excel, hvordan utforme en god presentasjon i Power Point, og helt elementært om hvordan man lager en hjemmeside. Boka tar også opp bruk av skriveprogrammet Word og litt generelt om et operativsystem. For meg ble boka kanskje litt vel grundig, men for de som ikke har så mye erfaring med data er denne helt suveren.

N
Niklas James – 30.01.2006

– PC-bruk 1 gir en oversiktelig og god innføring i standardpakken til Microsoft Office. For en person som ikke skal ta eksamen, og allerede har god peiling på generell databehandling er denne boka unødvendig for den personlige utviklingen. Som eksamensverktøy er den derimot glitrende, men kanskje noe ineffektiv i skrivemåte (dvs. lange, dvelende forklaringer hvor man gjerne kunne hatt punktvise forklaringer).
Boka gir innføring i alt som er å vite, fra det å åpne et dokument, til å lage komplekse modeller i Excel. Det er verdt å påpeke at for en vanlig bruker vil man alltid kunne finne veiledning og hjelp gjennom selve Microsoft-programmet. For mange vil det i tillegg være begrenset hvor mye nytt man lærer av denne fagboka...

H
Herrr – 14.09.2005

– PC Bruk 1 er en bok som benyttes av veldig mange høyskoler rundt omkring i landet. Boken tar for seg programmene som benyttes absolutt mest, Windows, Word, Excel og Powerpoint. I tillegg til dette har boken også et eget kapittel som tar for seg bruk av internett. Ved siden av gode forklaringer finnes også bilder av hvordan skjermbildet skal se ut når man utfører forskjellige handlinger. Dette fører til at man får veldig gode og detaljerte forklaringer gjennom boken, og man vil enkelt kunne lære seg å bruke de forskjellige programmene selv uten noen som helst form for forkunnskaper. Eneste minus ved denne boka er at den kan bli vel enkel til tider, og personer som har brukt de omtalte programmene på forhånd vil kanskje føle at veldig mye av opplæringen i boka vil være ting man kan fra før. Tross dette gjør boken det den skal gjøre, den gir deg enkle og gode innføringer i bruk av viktige dataprogrammer!

Oppdag mer

Bøker som ligner på PC-bruk 1:

Stata

Tor Midtbø
Paperback 
359,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Herman

Herman Flesvig
Innbundet 
318,- 349,-

Pilates

Ann Høydalsnes
Innbundet 
181,- 199,-
 

Støy

Daniel Kahneman
Innbundet 
409,- 449,-
 

Ball

Ann Høydalsnes
Innbundet 
181,- 199,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv