Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Barns språkutvikling

muntlig og skriftlig

Dette er en grundig innføringsbok som viser hvordan barn gradvis tilegner seg språket gjennom dialog, fortelling og lek. Autentiske eksempler gjør stoffet levende og praksisnært.

Gode språklige ferdigheter i barnehagealder er avgjørende både for barnas liv her og nå og for seinere læring og sosial mestring. Les mer

629,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Dette er en grundig innføringsbok som viser hvordan barn gradvis tilegner seg språket gjennom dialog, fortelling og lek. Autentiske eksempler gjør stoffet levende og praksisnært.

Gode språklige ferdigheter i barnehagealder er avgjørende både for barnas liv her og nå og for seinere læring og sosial mestring. For å kunne gi barna best mulige forutsetninger for å utvikle språket sitt, må barnehagelærere ha gode kunnskaper om språkutviklingen og om hva som fremmer den best, både i et enspråklig og i et flerspråklig perspektiv. Boka viser utviklingen i den tidlige skrivingen og lesingen, og den gir råd og veiledning om hvordan voksne best kan støtte og stimulere utviklingen både i barnehagen og i skolen.

Fjerde utgave er grundig gjennomarbeidet og oppdatert i tråd med ny forskning på området.

Boka er skrevet for studenter i barnehagelærerutdanning og grunnskoleutdanning. Den er også aktuell som etterutdanning for alle som har et særlig ansvar for den muntlige og skriftlige språkutviklingen til barn fra fødselen til de første årene i skolen.

«Dette er ei grundig og god bok med mange fine eksempler. Den er ryddig og oversiktlig og et naturlig valg som pensum for våre studenter i barnehagelærerutdanninga.»
Agnes-Margrethe Bjorvand, Universitetet i Agder

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
263
ISBN
9788215034867
Utgave
4. utg.
Utgivelsesår
2019
Format
23 x 22 cm

Kunders vurdering

R
RF – 25.09.2009

– Boka tar opp tema som hvordan barn tilegner seg språket, og hvordan vi voksne kan hjelpe til med å stimulere språkutviklinga. Boka går også inn på dette med å vokse opp med mer enn ett språk, språk og talevansker og hvordan forebygge lesevansker. Boka har en rekke gode hverdagseksempler som understreker teksten. Jeg syns dette er en veldig interessant bok, lett (og spennende) og lese, og den tar opp mange viktige temaer. Passer spesielt godt til dem som jobber med små barn, i barnehagen eller småskolen, eller andre interesserte.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Barns språkutvikling:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv