Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Inn i teksten - ut i livet

nøkler til leseglede og litterær kompetanse

Inn i teksten ut i livet er tenkt som en ressursbok for arbeidet med litterære tekster i skolen. Her presenteres mange forskjellige arbeidsmåter som kan åpne teksten for unge lesere. De følges opp med eksempler på undervisningsopplegg og oppgaver og en rikholdig flora av gode litteraturtips. Les mer

459,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager
Inn i teksten ut i livet er tenkt som en ressursbok for arbeidet med litterære tekster i skolen. Her presenteres mange forskjellige arbeidsmåter som kan åpne teksten for unge lesere. De følges opp med eksempler på undervisningsopplegg og oppgaver og en rikholdig flora av gode litteraturtips. Elevenes stemme klinger med, i tekster de har produsert og kommentarer til oppleggene.
Boka bygger på mange års erfaring med litteraturformidling i skolen, samlet fra klasserom på mellomtrinn, ungdomstrinn og videregående skole. I prosjektene Inn i teksten, Ungdom inn i teksten og Teksten i bruk har lærere og elever sammen gledet seg over den nyeste barne- og ungdomslitteraturen og prøvd ut ulike måter å nærme seg den på. Bak prosjektene står Norsk barnebokinstitutt med støtte fra norsk kulturråd.
Inn i teksten ut i livet henvender seg til lærere, studenter i lærerutdanningen og bibliotekarer og andre som brenner for barn og bøker.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
196
ISBN
9788245006025
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2007
Originaltittel
Inn i teksten - ut i livet
Format
24 x 17 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Inn i teksten - ut i livet:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Koieboka
199,-

Koieboka

Thor Gotaas
Innbundet 
199,- 449,-
 
Macbeth
99,-

Macbeth

Jo Nesbø
Innbundet 
99,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv