Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Jeg er meg! Min meg

en bok om kropp, gode og vonde følelser, ulovlige hemmligheter og berøringer

Mange barn er dessverre utsatt for overgrep eller omsorgssvikt. Og enda verre: De fleste av dem går gjennom barndommen uten at noen gjør noe med det. Kanskje er det ingen som oppdager det, kanskje er det ingen av de som vet, som våger å si eller gjøre noe. Les mer

449,-
Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Mange barn er dessverre utsatt for overgrep eller omsorgssvikt. Og enda verre: De fleste av dem går gjennom barndommen uten at noen gjør noe med det. Kanskje er det ingen som oppdager det, kanskje er det ingen av de som vet, som våger å si eller gjøre noe.

Gjennom boka og samtalene rundt de ulike temaene ønsker vi å bidra til at barn kan få et godt og bevisst forhold til kroppen sin. Vi ønsker at de på den måten skal få hjelp til å tørre å si fra til voksne når de opplever ting som for eksempel kan være vondt, ekkelt eller rart.

Boka skal også bidra til å gjøre barn og voksne bevisst på forskjellen mellom gode og vonde hemmeligheter. Vi vil at barn skal si fra til voksne om hemmeligheter som kan være «store som fjell», som en fireårig gutt sa det. Og vi vil at voksne skal tørre, ville og ta seg tid til å høre etter hva barnet forteller til oss.

Boka gir den voksne økt kunnskap om å se de barna som må bli sett, og å sette i gang tiltak for barnets beste. Den skal hjelpe voksne til å tørre å si fra mer, når vi er bekymret for om barn opplever ting det ikke bør oppleve. Det kan gjelde enten de blir behandlet dårlig med ord, vold eller seksuelle overgrep, eller er vitne til foreldre som krangler eller slåss.

Jeg er meg! Min meg! passer i samtaler med barn fra ca. 4 til 8 år. Boka er utviklet med midler fra Stine Sofies Stiftelse.

Detaljer

Forlag
Høyskoleforl.
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
47
ISBN
9788276347845
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2009
Format
30 x 21 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Jeg er meg! Min meg:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Fugl

Lisa Aisato
Innbundet 
272,- 299,-

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
200,- 229,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv