Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Lær å lære

for bedre konsentrasjon, forståelse og hukommelse

Kunnskap og gode karakterer kommer ikke av seg selv. Denne boken gir deg de verktøyene du trenger for at du skal få de beste resultatene. Spesielt nevnes notatteknikken tankekart - som er all annen notateknikk overlegen i forbindelse med læring, forståelse og hukommelse. Les mer

379,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager
Kunnskap og gode karakterer kommer ikke av seg selv. Denne boken gir deg de verktøyene du trenger for at du skal få de beste resultatene. Spesielt nevnes notatteknikken tankekart - som er all annen notateknikk overlegen i forbindelse med læring, forståelse og hukommelse. Med denne notatteknikken og et veldig enkelt og oversiktlig system for repetisjon, får du kunnskapen til langtidsminnet før eksamen. Lær å lære er et helhetlig system for læring og passer for alle studieretninger, og mennesker i alle aldre.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Akademika
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
230
ISBN
9788232101214
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2013
Format
21 x 15 cm

Kunders vurdering

P
Psykologistudent Bergen – 28.08.2006

– Etter å ha lest anmeldelsene på denne siden om "Lær å lære", så må jeg bare si min mening om denne boken. Den kan kort og greit oppsummeres med, "en bok som hjelper"!. Det virker som dere som har anmeldt denne boken ikke har skjønt hvordan den hjelper og hvorfor? For at dette skal være en god bok, noe jeg har fått bekreftet for meg selv, så må en bearbeide stoffet aktivt og jobbe med teknikkene jevnt og trutt. For en kan ikke bare lese seg til en bedre studieteknikk, men en må jobbe aktivt med det stoffet en får presentert. Etter hvert som metodikken innarbeides så vil en oppleve en helt ny måte å studere på. Og når en ser at dette fungerer i praksis, får en også en bedre selvtillit som en positiv "bieffekt"!:) Så til alle dere som har gitt denne boken en middels anmeldelse, anbefaler jeg på det sterkeste å sette seg ned med den på nytt, jobbe jevnt og trutt med stoffet og dere vil få en ny opplevelse av denne den.

S
SantaCruz – 08.11.2005

– Bjørn Ringom har holdt utallige kurs om hvordan man kan bli flinkere til å tilegne seg ny informasjon, og han har også skrevet en rekke bøker. "Lær å lære" er en bok som skal gjøre deg flinkere til å lære, man skal altså plukke opp ting litt raskere enn det man gjorde før. Boken gir en rekke tips om hvordan det kan gjøres. Alt fra fargekart, nøye tidsplanlegging, intrumental bakgrunnsmusikk og flere forskjellige andre metoder nevnes. Jeg føler at de aller fleste metodene ikke utgjør noen forskjell for mine evner til å lære. Ja, det kan være behagelig med litt rolig musikk i bakgrunnen når man leser, men dette er vel ikke en revolusjonerende nyhet? For meg blir denne boken nokså unødvendig, men kanskje funker det for deg?

Oppdag mer

Bøker som ligner på Lær å lære:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Kniv

Jo Nesbø
Innbundet 
349,- 399,-
Pondus
Ny!

Pondus

Frode Øverli
Paperback 
85,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv