BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Lærerens relasjonsarbeid

perspektiver, verktøy og caser

Denne boken vil gi deg som lærer eller lærerstudent utvidet kompetanse i relasjonsarbeid med elever, foreldre og kollegaer. Målet med boken er å bidra til inspirasjon, motivasjon og bevissthet rundt viktige sider av lærerjobben, og samtidig gi konkret bistand og noen «verktøy» som kan brukes på veien. Les mer

339,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Denne boken vil gi deg som lærer eller lærerstudent utvidet kompetanse i relasjonsarbeid med elever, foreldre og kollegaer. Målet med boken er å bidra til inspirasjon, motivasjon og bevissthet rundt viktige sider av lærerjobben, og samtidig gi konkret bistand og noen «verktøy» som kan brukes på veien.

Boken har to deler. Den første delen handler om læreren som profesjonsutøver i dag, det relasjonelle aspektet ved lærerrollen og hvilken betydning motivasjon og verdsetting har for elevenes læring og utvikling.

I bokens andre del presenteres caser, verktøy og praktiske oppgaver som kan brukes som utgangspunkt for undervisning i lærerutdanningen eller i arbeid mellom lærere. Disse oppgavene er knyttet til arbeidet med elevene, kommunikasjon med de foresatte og samarbeidet med kollegaer og ledelse.

Den relasjonelle kompetansen er en sentral del av lærernes kunnskapsbase, på samme måte som den faglige. Boken viser hvordan du kan gi elevene god undervisning gjennom bevisst arbeid med relasjoner.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
126
ISBN
9788202555184
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
Lærerens relasjonsarbeid
Format
24 x 17 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Lærerens relasjonsarbeid:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv