Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Lektor - adjunkt - lærer

artikler for studiet i praktisk-pedagogisk utdanning

Lektor-adjunkt-lærer gir en inngående innføring i sentrale temaer innenfor pedagogikk og fagdidaktikk og viser hvilke utfordringer den nye læreren møter i skolehverdagen.

Denne artikkelsamlingen er skrevet av ledende forskere og lærerutdannere ved Institutt for lærerutdanning og skoleutvikling ved Universitetet i Oslo, og tar blant annet for seg temaer som pedagogikkfagets rolle i lærerutdanningen, teorier om læring, skolens rolle i samfunnet, lærerens oppgaver og undervisning til de ulike fagenes didaktikk. Les mer

599,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Lektor-adjunkt-lærer gir en inngående innføring i sentrale temaer innenfor pedagogikk og fagdidaktikk og viser hvilke utfordringer den nye læreren møter i skolehverdagen.

Denne artikkelsamlingen er skrevet av ledende forskere og lærerutdannere ved Institutt for lærerutdanning og skoleutvikling ved Universitetet i Oslo, og tar blant annet for seg temaer som pedagogikkfagets rolle i lærerutdanningen, teorier om læring, skolens rolle i samfunnet, lærerens oppgaver og undervisning til de ulike fagenes didaktikk. Denne boka kom ut første gang i 2007 og ble meget god mottatt av lærerstudenter og faglærere. Den brukes som innføringsbok i lærerutdanningen ved bådeUniversitetet i Oslo og andre lærerutdanningsinstitusjoner.

Dagens utdanningssystem er i rask endring og utvikling, og en revidert og oppdatert utgave med fyldig stikkordliste blir gitt ut høsten 2009.

Som innføringsbok i praktisk-pedagogisk utdanning, er den først og fremst rettet mot lærerstudenter og dem som arbeider innenfor ulike utdanningsinstitusjoner, men vil også være av interesse for dem som har allmenn interesse for utdanning og opplæring.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
357
ISBN
9788215014555
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2009
Format
26 x 19 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Lektor - adjunkt - lærer:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Arr

Auður Ava Ólafsdóttir
Paperback 
189,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv