Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Musikk mellom liten og stor

musikkaktiviteter for barn 0-6 år og foreldre : hvorfor og hvordan? : lærerveiledning

"Et barn har hundre språk, men behøves nittini", sies det i et kjent dikt. Ved å stimulere til musikalsk kommunikasjon mellom små barn og foreldre allerede fra spedbarnsalderen har vi en stor mulighet til å bevare en god del flere av barnets uttrykksmåter. Les mer

199,-

219,- Spar: 20,-

Innbundet
Sendes innen 3 - 10 dager
"Et barn har hundre språk, men behøves nittini", sies det i et kjent dikt. Ved å stimulere til musikalsk kommunikasjon mellom små barn og foreldre allerede fra spedbarnsalderen har vi en stor mulighet til å bevare en god del flere av barnets uttrykksmåter. Det lille barnet uttrykker seg i mimikk, lyd og bevegelse lenge før det verbale språket er utviklet. På dette tidspunktet spiller påvirkninger fra omgivelsene en avgjørende rolle.

Denne boken handler om musikkpedagogisk undervisning av foreldre og førskolebarn i fellesskap. Den er beregnet på alle som skal lede musikkgrupper for barn og foreldre. Boken gir blant annet svar på hvorfor det er viktig med musikalsk samvær, og hvordan man formidler sanger, rim og regler til flere generasjoner samtidig.

Detaljer

Forlag
Norsk musikkforlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
80
ISBN
9788270933785
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2012

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Musikk mellom liten og stor:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Kniv

Jo Nesbø
Innbundet 
349,- 399,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv