Rabattkode: skuddår for -29 % på nesten alt*
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Oppgaveskrivingens ABC

veileder og førstehjelp for bachelorstudenter

«Oppgaveskrivingens ABC» gir oppklarende svar på spørsmål studenter gjerne stiller seg når det gjelder faglig skriving og forfatterskap, om skikk og bruk i akademisk skriving og regler og standarder for fagtekster - kort og godt hva som kjennetegner den gode oppgaven. Les mer

399,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
«Oppgaveskrivingens ABC» gir oppklarende svar på spørsmål studenter gjerne stiller seg når det gjelder faglig skriving og forfatterskap, om skikk og bruk i akademisk skriving og regler og standarder for fagtekster - kort og godt hva som kjennetegner den gode oppgaven.
I boka presenteres særtrekk ved ulike oppgavesjangrer studenter møter i høyere utdanning: artikler, faglige essays, caseoppgaver, empiriske oppgaver, praksisoppgaver, prosjektrapporter og ulike typer mappeoppgaver.

Boka gir en elementær innføring i prosessen fra problemutvikling til problemstilling, prinsipper for fagteksters struktur og disposisjon og regler for skriving av referanser og utforming av referanselister. Dermed berøres også plagieringens fallgruver. I tillegg gir den nyttige tips til skriveprosessen og hvordan akademisk skriving bidrar til studenters læring og faglige utvikling.

2. utgavens struktur tar høyde for en gradvis progresjon gjennom studiet, hvor oppgaveskrivingen inngår som en trinnvis trening i akademisk skriving. Boka er også oppdatert med blant annet praktiske råd om lese-, studie- og læringsstrategier.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
195
ISBN
9788215026763
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2016
Format
19 x 16 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Oppgaveskrivingens ABC:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Liv

Dag O. Hessen
Innbundet 
363,- 399,-

Gilead

Marilynne Robinson
Paperback 
199,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv