Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Pedagogikk i barnehagen

grunnbok for førskolelærere

Pedagogikk i barnehagen er en grunnbok i pedagogisk arbeid og en introduksjon til det pedagogiske arbeidet i barnehagen. Boka er først og fremst skrevet for studenter på førskolelærerutdanningen, men den vil også være nyttig som oppdatering og påfyll for førskolelærere og assistenter. Les mer

469,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Pedagogikk i barnehagen er en grunnbok i pedagogisk arbeid og en introduksjon til det pedagogiske arbeidet i barnehagen. Boka er først og fremst skrevet for studenter på førskolelærerutdanningen, men den vil også være nyttig som oppdatering og påfyll for førskolelærere og assistenter.

Pedagogikk i barnehagen retter oppmerksomheten mot det praktiske arbeidet i barnehagen, og det samlede perspektivet er helhetlig læring. Leseren inviteres til spennende diskusjoner rundt sentrale områder som:

ulike syn på lek og lekens plass i læringsfeltet læringssyn og betydningen av formell og uformell læring didaktisk refleksjon og planlegging arbeid med dokumentasjon og observasjon Boka inneholder en rekke drøftings- og refleksjonsoppgaver. Pedagogikk i barnehagen er en oppdatert utgave av Sammensatt landskap og tar utgangspunkt i den nye rammeplanen for barnehagen.

Detaljer

Forlag
Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
230
ISBN
9788204142085
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2007
Originaltittel
Sammensatt landskap
Format
24 x 17 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Pedagogikk i barnehagen:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv