Retorikk i skolen

Retorikk er en sentral del av skolens norskfag. Denne boka gir lærere akkurat det de trenger for å gi god retorikkundervisning.«Retorikk i skolen» gir en kort introduksjon til hva retorikk er og gode tips til vellykket retorikkundervisning. Les mer
Vår pris
349,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Kommer til lager 23.03.20

Vår pris: 349,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Kommer til lager 23.03.20

Om boka

Retorikk er en sentral del av skolens norskfag. Denne boka gir lærere akkurat det de trenger for å gi god retorikkundervisning.«Retorikk i skolen» gir en kort introduksjon til hva retorikk er og gode tips til vellykket retorikkundervisning. Forfatteren viser hvordan læreren kan bruke retorikkfagets teorier og metoder i norskundervisninga på alle klassetrinn og i skolens arbeid med språk og tekst generelt.

3. utgave av denne svært populære boka er oppdatert til det Læreplanverket for Kunnskapsløftet 2020 (LK20) og har en rekke nye, oppdaterte eksempler.


«Hvis du trenger en kortfattet oversikt over retorikkfaget, en bruksklar undervisningsmal eller et par analysemodeller med eksempler - ja, da er denne boka for deg.» Erlend Valen-Sendstad i «Retorikksamfunnet».

Fakta