Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Ungdom, læring og forebygging

Ungdom, læring og forebygging (2. utgave) handler om de unges ressurser, muligheter og utfordringer i skolen. Forfatterne er opptatt av temaer som:

At ungdomstiden i dag er betydelig lengre og dermed langt viktigere enn tidligere Hvordan ungdoms læringsprosesser foregår med planlagt og ikke-planlagt læring Hvordan en skole for ungdom har utviklet seg historisk At skolen som samfunnets opplæringsaktør kan være med å styrke de unges livsmuligheter Forebyggende tiltak rettet mot ungdom og skolens ansvarsoppgaver Hvordan skolen kan skape et inkluderende læringsmiljø som kan motvirke krenkelser Hvordan virksomheten til MOT arbeider med disse temaene i skolen Boka er rettet mot studenter i grunnskolelærerutdanningen 5-10. Les mer

449,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Ungdom, læring og forebygging (2. utgave) handler om de unges ressurser, muligheter og utfordringer i skolen. Forfatterne er opptatt av temaer som:

At ungdomstiden i dag er betydelig lengre og dermed langt viktigere enn tidligere Hvordan ungdoms læringsprosesser foregår med planlagt og ikke-planlagt læring Hvordan en skole for ungdom har utviklet seg historisk At skolen som samfunnets opplæringsaktør kan være med å styrke de unges livsmuligheter Forebyggende tiltak rettet mot ungdom og skolens ansvarsoppgaver Hvordan skolen kan skape et inkluderende læringsmiljø som kan motvirke krenkelser Hvordan virksomheten til MOT arbeider med disse temaene i skolen Boka er rettet mot studenter i grunnskolelærerutdanningen 5-10. Den er også aktuell for studenter i spesialpedagogikk og barnevernspedagogikk samt lærere i skolen.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
152
ISBN
9788202533366
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
Ungdom, læring og forebygging
Format
24 x 17 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Ungdom, læring og forebygging:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Liv

Dag O. Hessen
Innbundet 
363,- 399,-
 

Gilead

Marilynne Robinson
Paperback 
199,-
 

Blå

Maja Lunde
Paperback 
199,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv