Gigantsalget er i gang!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Ungdomsskole og ungdomsliv

læring i skole, hjem og fritid

Hvilke sammenhenger er det mellom det elever lærer på skolen og det de gjør i fritiden? Ungdomsskole og ungdomsliv presenterer ny forskning om forholdet mellom skole og familie og mellom aktiviteter i klasserom og fritid i dagens Norge. Les mer

389,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Hvilke sammenhenger er det mellom det elever lærer på skolen og det de gjør i fritiden? Ungdomsskole og ungdomsliv presenterer ny forskning om forholdet mellom skole og familie og mellom aktiviteter i klasserom og fritid i dagens Norge. Boka tar blant annet opp følgende tema:

Hvilke muligheter og utfordringer møter lærere når de forsøker å skape sammenheng mellom læring på og utenfor skolen? Hva er konsekvensen av at mobiltelefonen stenges ute fra ungdomsskolens klasserom? Hvordan forhandles det om ansvar for elevens framgang i utviklingssamtaler? Hva gjør ulike foreldre når en ungdom strever med skolen? Hvordan lærer ungdom selvstendighet på skolen og hjemme? Boka er et resultat av det tverrfaglige forskningsprosjektet Læring på tvers. Gjennom prosjektet har pedagoger, sosiologer og antropologer fulgt elever ved to skoler gjennom ungdomstrinnet.
Ungdomsskole og ungdomsliv retter seg mot forskere som studerer ungdom og skole, lærerutdannere, og lærerstudenter i grunnskolelærerutdanningen 5-10.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
162
ISBN
9788202533335
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Format
24 x 17 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Ungdomsskole og ungdomsliv:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv