Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Videoforskning på ulike læringsarenaer

mangfoldig videodata i pedagogisk forskning og utvikling

Denne boka er tilgjengelig i en gratis open access-utgave på noasp.no

Denne boken presenterer en bredde i videoforskning innen pedagogiske kontekster som ikke tidligere fått så stor oppmerksomhet. Les mer

349,-
Paperback
Produseres på bestilling
Denne boka er tilgjengelig i en gratis open access-utgave på noasp.no

Denne boken presenterer en bredde i videoforskning innen pedagogiske kontekster som ikke tidligere fått så stor oppmerksomhet. Med andre ord, videoforskning er, og kan brukes til, så mye mer enn å bare stå i et klasserom og filme med et kamera. Det er det vi ønsker å gjøre med denne boka - vise fleksibiliteten i bruk av video og hvordan video er ett verktøy blant mange, men som kan brukes til flere ulike problemstillinger og på flere ulike måter. Vi ønsker å løfte frem det aspektet at du ikke trenger en stor videolabb med en masse utstyr for å få til god videoforskning. Du klarer deg med et kamera, en mikrofon og en god plan for hva du kan og ikke kan fange opp i ditt prosjekt.

Videoforskning på ulike læringsarenaer: Mangfoldig videodata i pedagogisk forskning og utvikling er primært for andre forskere, men også andre som er på vei inn i forskningsaktivitet, eksempelvis masterstudenter eller ph.d.-kandidater som er interessert i å oppdage hvor fleksibel, brukbar og kreativ datainnsamling med hjelp av video kan være, og hvor rikt datamateriale man kan skaffe seg. Boka presenterer en bred tverrfaglighet, men som uansett har en felles nevner: bruk av video på forskjellige læringsarenaer, både for å samle inn data til forskning og for å stimulere til refleksjon, læring i utdanning eller kompetanseutvikling.

Detaljer

Forlag
NOASP / Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål Flerspråklig Svensk
Sider
207
ISBN
9788202730420
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
24 x 17 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Videoforskning på ulike læringsarenaer:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv