Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Hundre måter å tenke på

om Reggio Emilias pedagogiske filosofi

Dette er boka for deg som vil lære mer om Reggio Emilia-filosofien. Boka er skrevet for barnehagelærere og lærere, men er like aktuell for foreldre.

Hvert år reiser hundrevis av politikere, pedagoger, skoleledere og forskere til den lille byen Reggio Emilia i Italia for å lære om hvordan de her har bygd opp den kommunale barnehagen. Les mer

429,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Dette er boka for deg som vil lære mer om Reggio Emilia-filosofien. Boka er skrevet for barnehagelærere og lærere, men er like aktuell for foreldre.

Hvert år reiser hundrevis av politikere, pedagoger, skoleledere og forskere til den lille byen Reggio Emilia i Italia for å lære om hvordan de her har bygd opp den kommunale barnehagen. Ifølge Reggio Emilia-filosofien er alle barn idérike og fantasifulle. Lærere og barnehagelærere må derfor vurdere sitt læringssyn og sitt syn på barn og stille seg spørsmål av typen: Tar vi de ressurssterke, kompetente barna på alvor? Lytter vi til deres tanker og teorier? Lar vi dem bevege oss?

Hundre måter å tenke på bygger på en svensk bok. I den norske utgaven har vi tatt inn et kapittel om inntrykkene til norske barnehageansatte som har besøkt barnehager i Reggio Emilia. Boka har også et kapittel om Reggio-arbeid i Norge.

Detaljer

Forlag
Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
89
ISBN
9788249608942
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2003
Originaltittel
Hundra sätt att tänka
Format
21 x 21 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hundre måter å tenke på:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Fugl

Lisa Aisato
Innbundet 
272,- 299,-
 

Snill

Gro Dahle
Innbundet 
299,- 329,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv