Rabattkode: skuddår for -29 % på nesten alt*
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Oppfølging etter mobbing

situert rehabilitering

Det finnes mange bøker om å avdekke og stoppe mobbing. Denne handler om veien tilbake til et trygt skolemiljø for alle som har vært involvert.
Veien tilbake til et trygt skolemiljø innebærer oppfølging og rehabilitering. Les mer

459,-
Sendes innen 3 - 10 dager
Det finnes mange bøker om å avdekke og stoppe mobbing. Denne handler om veien tilbake til et trygt skolemiljø for alle som har vært involvert.
Veien tilbake til et trygt skolemiljø innebærer oppfølging og rehabilitering. Utgangspunktet for boken er en modell for det vi kaller situert rehabilitering, og som presenterer rehabiliteringsprosessen på en grundig og systematisk måte.
Boken er delt i to deler. Del 1 gir en faglig innføring og forståelse av hva det er som skal rehabiliteres, altså hvilke skader det er som har utviklet seg. Del 2 forklarer hva situert rehabilitering er, og gir et overblikk over hvilke elementer som bør inngå i de tiltakene som er nødvendig for å reparere skadene, og som fremmer et mer konstruktivt og støttende fellesskap.
Boken retter seg primært mot studenter ved lærerutdanning og andre relevante masterutdanninger, forskere og praktikere med spisset kompetanse knyttet til mobbing og skolemiljø.
Johannes Nilsson Finne er førsteamanuensis i pedagogisk psykologi ved Læringsmiljøsenteret. Hans fagområde er mobbing, sosial kompetansetrening og fremming av støttende læringsmiljø. Finne skrev sin doktoravhandling om hvordan moralsk tenkning påvirker våre handlinger. Han har i 20 år jobbet med barn og unge med særlig fokus på sosial kompetansetrening.
Erling Roland er professor emeritus i pedagogisk psykologi og knyttet til Læringsmiljøsenteret. Han har skrevet mange vitenskapelige artikler og flere bøker om mobbing og nærliggende temaer. Han veileder skoler og PPT i mobbesaker.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
230
ISBN
9788245037012
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Format
24 x 17 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Oppfølging etter mobbing:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

SVK

Roald Dahl
Innbundet 
272,- 299,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv