Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

HR-boka

HR-boka tar for seg bredden av det en HR-enhet vil kunne få ansvar for. Dette inkluderer eksempelvis arbeid med mangfold, konflikter på arbeidsplassen, karriere- og lederutvikling og omstillingsprosesser i organisasjonen. Les mer

729,-
Sendes innen 1 virkedag
HR-boka tar for seg bredden av det en HR-enhet vil kunne få ansvar for. Dette inkluderer eksempelvis arbeid med mangfold, konflikter på arbeidsplassen, karriere- og lederutvikling og omstillingsprosesser i organisasjonen.

En profesjonell og attraktiv arbeidsgiver følger lover og avtaler, skaper engasjement i arbeidshverdagen og grobunn for at medarbeiderne får brukt evnene og kunnskapen sin. HR-enheten må bidra til denne profesjonaliteten. Gjennom både operative og strategiske oppgaver skal HR-medarbeidere sørge for god kvalitet på personalarbeidet og god ledelse i virksomheten.

Siden forrige utgave av boka er det vedtatt flere lovendringer som vil ha innvirkning for HR-faget. 3.utgave av HR-boka er oppdatert på det arbeidsrettslige og tilpasset et arbeidsliv med høy endringstakt, krav til stadige omstillinger og stadig mer digitalisering.

Boka formidler kunnskap som studenter, HR-medarbeidere, personalledere, verneombud og tillitsvalgte vil ha nytte og glede av, og kan brukes både som lærebok og håndbok.

Forfatterne har lang erfaring fra HR-arbeid i norsk arbeidsliv, og har stor innsikt i HR som fag, og hvordan HR kan underbygge verdiskapingen i organisasjonen. Og ikke minst har de et stort hjerte for arbeidet med organisasjonens menneskelige ressurser.

Obs. noen av bøkene fra 1. opplag mangler s. 444. Klikk her for å laste ned siden som PDF-fil: Last ned

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
664
ISBN
9788205587649
Utgave
4. utg.
Utgivelsesår
2023
Format
24 x 16 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på HR-boka:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv