Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

HR i den norske arbeidslivsmodellen

Det stilles stadig nye krav til ledelse av menneskelige ressurser. Virksomheter må håndtere utfordringer knyttet til bærekraftig utvikling, digitalisering og globalisering. I boken diskuteres aktuelle temaer i fagfeltet HR (Human Resources), og hvordan den norske arbeidslivsmodellen er rustet for framtiden. Les mer

399,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Det stilles stadig nye krav til ledelse av menneskelige ressurser. Virksomheter må håndtere utfordringer knyttet til bærekraftig utvikling, digitalisering og globalisering. I boken diskuteres aktuelle temaer i fagfeltet HR (Human Resources), og hvordan den norske arbeidslivsmodellen er rustet for framtiden.

Denne fagboken drøfter spørsmål som:

Hvilke særtrekk har den norske arbeidslivsmodellen? Hvordan påvirker globale trender HR-aktiviteter, og hvilke konsekvenser har dette for ansatte, virksomheter og samfunnet? Hvordan kan HR-avdelinger håndtere nye muligheter og utfordringer? Hvilke roller spiller arbeidsgivere, ledere, ansatte, fagforeninger og myndigheter i utviklingen av norsk arbeidsliv? Boken er forskningsbasert og bidrar til bedre forståelse av HR-feltet i en norsk sammenheng. Den belyser aktuelle temaer med utgangspunkt i grunnleggende spørsmål i fagfeltet HR. Forfatteren diskuterer forskningslitteraturen, og illustrerer med eksempler fra norske virksomheter.
HR i den norske arbeidslivsmodellen gir deg en aktuell og faglig forankret oversikt over de mest sentrale temaene knyttet til ledelse av menneskelige ressurser.

Målgruppen er forskere og studenter innenfor HR, organisasjon-, ledelse- og samfunnsfag. Ledere både innenfor og utenfor HR-funksjonen vil ha utbytte av boken.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
236
ISBN
9788202791452
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Format
21 x 15 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på HR i den norske arbeidslivsmodellen:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

ADHD

Kristin Leer
Innbundet 
363,- 399,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv