Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

HR og personalledelse

HR og personalledelse gir en innføring i viktige temaer som skal danne grunnlag for videre fordypning i et fag som favner bredt og blant annet omfatter psykologi, sosiologi, pedagogikk, statsvitenskap, antropologi, rettsvitenskap og økonomi. Les mer

749,-
Sendes innen 3 - 10 dager
HR og personalledelse gir en innføring i viktige temaer som skal danne grunnlag for videre fordypning i et fag som favner bredt og blant annet omfatter psykologi, sosiologi, pedagogikk, statsvitenskap, antropologi, rettsvitenskap og økonomi. Den engelskspråklige forkortelsen HR (Human Resources) har gradvis etablert seg i det norske arbeidslivet som en betegnelse på fagområdet menneskelige ressurser. Boken er skrevet med bakgrunn i norske forhold og norsk lovgivning, og inneholder mange praktiske eksempler, diskusjonsoppgaver og caser fra norsk arbeidsliv.

Denne tredje utgaven er revidert og oppdatert med utgangspunkt i nyere forskning, den har fått nye caser fra arbeidslivet og inneholder to helt nye kapitler: Tariff- og lønnsforhandlinger samt personal- og HR-funksjonens historie og utvikling.

Boken passer svært godt for studenter på bachelornivå og for ledere og medarbeidere som ønsker en fordypning eller et oppslagsverk innen HR og personalledelse.
Olav Johansen er førstelektor i organisasjon og ledelse ved Kristiania og Universitetet i Sørøst-Norge. Han er utdannet cand.paed. fra Universitetet i Oslo og har lang erfaring med både akademisk og praktisk arbeid innen HR og ledelse. Han underviser, forsker og har fagansvar for kunnskapsledelse, forhandlinger og påvirkningsprosesser ved flere universitets- og høyskolestudier.
Helene Sætersdal er dosent i HR og jobber som dekan ved School of Communication, Leadership, and Marketing ved Kristiania. Hun har der utviklet Norges største utdannelsesmiljø innenfor HR-faget. Hun har undervist i og jobbet med organisasjons- og ledelsesfag i hele sitt yrkesliv.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
430
ISBN
9788245046021
Utgave
3. utg.
Utgivelsesår
2023

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på HR og personalledelse:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv