Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Konflikthåndtering for ledere

Konflikthåndtering for ledere viser hvordan ledere kan bruke kommunikasjon som virkemiddel for å forebygge, avverge og løse konflikter.
Boka bygger på en grunnidé om at ledere har ansvar for at virksomheter når styringsmål gjennom samhandling, teamarbeid og motiverte medarbeidere. Les mer

479,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Konflikthåndtering for ledere viser hvordan ledere kan bruke kommunikasjon som virkemiddel for å forebygge, avverge og løse konflikter.
Boka bygger på en grunnidé om at ledere har ansvar for at virksomheter når styringsmål gjennom samhandling, teamarbeid og motiverte medarbeidere. Dermed blir konflikthåndtering avgjørende for godt lederskap.

Boka tydeliggjør hvordan konflikter er forankret i mellommenneskelige relasjoner, og viser hvordan kunnskap om ulike konflikttyper kan gi ledere gode forutsetninger for å håndtere medarbeiderkonflikter tidlig, før de får destruktive konsekvenser. I en tid hvor det blir stadig mer fokus på viktigheten av lederes relasjonelle kompetanse, kan boka gi ledere et godt utgangspunkt for å nå gode resultater gjennom medarbeidere som spiller på samme lag mot felles mål.

Detaljer

Forlag
Gyldendal akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
215
ISBN
9788205498907
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Format
22 x 16 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Konflikthåndtering for ledere:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Stormen

Ivo de Figueiredo
Innbundet 
419,- 479,-
 

Blå

Maja Lunde
Paperback 
199,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv