Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Medarbeiderskap

hva som får folk til å ta ansvar og vise initiativ

Boken viser hvordan lederen kan utvikle et forpliktende samspill mellom ledere og medarbeidere. Medarbeiderskap handler om å lære medarbeiderne å ta ansvar sammen med lederen, både for resultater som skal skapes, for arbeidsmiljøet og for arbeidsplassen som helhet. Les mer

399,-
Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
Boken viser hvordan lederen kan utvikle et forpliktende samspill mellom ledere og medarbeidere. Medarbeiderskap handler om å lære medarbeiderne å ta ansvar sammen med lederen, både for resultater som skal skapes, for arbeidsmiljøet og for arbeidsplassen som helhet.
Gjennom mange eksempler fra skandinavisk arbeidsliv viser boken hvordan godt lederskap og godt medarbeiderskap henger sammen. «Medarbeiderskap» henvender seg til ledere, HR-spesialister og alle som ønsker å utvikle seg selv, medarbeiderne og samspillet i organisasjonen. Den er også godt egnet som pensumlitteratur, særlig innenfor etter- og videreutdanning.

Boken er blitt til gjennom et fruktbart samarbeid mellom to praktikere, Johan Velten og Runar Heggen, og en akademiker, professor Stefan Tengblad.

Medlemsvurdering:
En meget god og beskrivende bok om ledelse og medarbeiderskap

Maria

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
168
ISBN
9788215027289
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2016
Format
23 x 16 cm

Kunders vurdering

M
Maria – 22.11.2016

– En meget god og beskrivende bok om ledelse og medarbeiderskap

Oppdag mer

Bøker som ligner på Medarbeiderskap:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Handlekurv