BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Helse

forebyggende helsearbeid i barnehagen

Dette er ei fagbok om forebyggende helsearbeid i barnehagen. Kropp, livsmestring, ernæring, hygiene og inneklima er viktige hovedtemaer, og boka gir barnehagelærere et forskningsbasert kunnskapsgrunnlag for å arbeide med dette i barnehagen. Les mer

319,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Dette er ei fagbok om forebyggende helsearbeid i barnehagen. Kropp, livsmestring, ernæring, hygiene og inneklima er viktige hovedtemaer, og boka gir barnehagelærere et forskningsbasert kunnskapsgrunnlag for å arbeide med dette i barnehagen.

Boka tar utgangspunkt i rammeplan, faglige retningslinjer og forskning. Utvalget av temaer er basert på Forskrift om rammeplan for barnehagelærerutdanning og dekker flere av læringsutbyttene i kunnskapsområdet Natur, helse og bevegelse i de nasjonale retningslinjene for barnehagelærerutdanning. Denne nye utgaven av boka inneholder et nytt kapittel om livsmestring. Det er også lagt mer vekt på førstehjelp i kapitlet om ulykker og både søvn og barns smaksutvikling får større oppmerksomhet.

Helse. Forebyggende helsearbeid i barnehagen egner seg som pensum i barnehagelærerutdanninga. Det er også ei fagbok for alle med interesse for forebyggende helsearbeid i barnehagen.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
139
ISBN
9788202623777
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Helse
Format
24 x 17 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Helse:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv