Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Samspillet Natur-Kultur-Helse

NaKuHel-konseptet i teori og praksis

Personer som velger å satse på de positive talentene som finnes i alle mennesker, vil i denne boken finne et budskap og en arbeidsmåte som kan anvendes i en rekke sektorer. Boken henvender seg dessuten til studenter og andre som ønsker å drive helsefremmende, forebyggende og rehabiliterende arbeid på en helhetlig og tverrfaglig måte. Les mer

349,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager
Personer som velger å satse på de positive talentene som finnes i alle mennesker, vil i denne boken finne et budskap og en arbeidsmåte som kan anvendes i en rekke sektorer. Boken henvender seg dessuten til studenter og andre som ønsker å drive helsefremmende, forebyggende og rehabiliterende arbeid på en helhetlig og tverrfaglig måte. Dette gjelder blant annet helsepersonell og ansatte i trygde, sosial og Aetat. Temaet vil også være av interesse for personer innenfor kunst og kultur, natur og miljøvern, næringsliv, skole og frivillig sektor.
Forfatteren forteller sin historie om utviklingen av et konsept som på en integrerende måte søker å synliggjøre positive sider ved samspillet mellom natur, kultur og helse (NaKuHel). Utprøvingen av NaKuHel-konseptet startet på Røst i 1987, fortsatte på Sotra i 1992, Asker 1994 og Sarpsborg 1998. Utfordringen har vært å lage en allmenngyldig modell som på en helhetlig måte kan bidra til å fremme helsen, miljøet og livskvaliteten i fremtidens samfunn. Boken viser hvordan natur- og kulturaktiviteter, opplevelser og deltakelse i et inkluderende fellesskap kan bidra til økt helse, trivsel, mestring og funksjonsevne for alle mennesker.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
151
ISBN
9788274771543
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2005
Format
24 x 17 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Samspillet Natur-Kultur-Helse:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

ADHD

Sverre Hoem
Innbundet 
579,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv