Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Ungdom, livsstil og helsefremmende arbeid

Denne boka presenterer på en populær og engasjerende måte kunnskap om helse, livsstil og helsefremmende arbeid blant ungdom. Den bygger på forskning og er skrevet av forskere.
Det er lagt vekt på å gjøre stoffet så relevant og nyttig som mulig for dem som til daglig arbeider med eller interesserer seg for helsefremmende og forebyggende arbeid rettet mot ungdom. Les mer

487,-

649,- Spar: 162,-

Utsolgt
Denne boka presenterer på en populær og engasjerende måte kunnskap om helse, livsstil og helsefremmende arbeid blant ungdom. Den bygger på forskning og er skrevet av forskere.
Det er lagt vekt på å gjøre stoffet så relevant og nyttig som mulig for dem som til daglig arbeider med eller interesserer seg for helsefremmende og forebyggende arbeid rettet mot ungdom.

Denne fjerde utgaven av boka er oppdatert og inneholder en rekke nye kapitler. Innledningsvis introduseres begrepene folkehelse og folkehelsearbeid. Det er tatt inn et eget kapittel som gir en bred beskrivelse av barns og unges psykiske helse, et kapittel om livskvalitet samt et eget kapittel om helse og bruk av sosiale medier blant ungdom. Blant øvrige temaer som tas opp, finner vi:Helserelatert atferd og livsstil

Minoritetsungdom og psykisk helse

Spiseforstyrrelser

Ulykker og skader

Tobakk- og rusmiddelforebyggende arbeid

Fysisk aktivitet, ernæring og overvekt

Tannhelse

Seksualatferd

Lesbisk, homofil og bifil ungdom

Mobbing og antisosial atferd


Mot slutten av boka er det tatt med kapitler som handler om skolehelsetjenesten og trivsels- og helsefremmende arbeid i skolen.

Detaljer

Forlag
Gyldendal akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål Norsk Nynorsk
Sider
421
ISBN
9788205463981
Utgave
4. utg.
Utgivelsesår
2017
Format
24 x 16 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Ungdom, livsstil og helsefremmende arbeid:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Handlekurv