Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Ungdom, livsstil og helsefremmende arbeid

Denne boka presenterer på en populær og engasjerende måte kunnskap om helse, livsstil og helsefremmende arbeid blant ungdom. Den bygger på forskning og er skrevet av forskere.

Det er lagt vekt på å gjøre stoffet så relevant og nyttig som mulig for dem som til daglig arbeider med eller interesserer seg for helsefremmende og forebyggende arbeid rettet mot ungdom. Les mer

589,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Denne boka presenterer på en populær og engasjerende måte kunnskap om helse, livsstil og helsefremmende arbeid blant ungdom. Den bygger på forskning og er skrevet av forskere.

Det er lagt vekt på å gjøre stoffet så relevant og nyttig som mulig for dem som til daglig arbeider med eller interesserer seg for helsefremmende og forebyggende arbeid rettet mot ungdom.

Denne femte utgaven av boka er oppdatert og inneholder en rekke nye kapitler. Innledningsvis introduseres begrepene folkehelse og folkehelsearbeid, og det er tatt inn et eget kapittel om ungdomsmedvirkning i folkehelsearbeidet og et kapittel om søvn og søvnvansker. Et kapittel gir nå en bred beskrivelse av barns og unges helse, mens egne kapitler omhandler temaer som livskvalitet og bruk av sosiale medier blant ungdom. Øvrige temaer som tas opp, er:


Helserelatert atferd og livsstil
Minoritetsungdom og psykisk helse
Ulykker og skader
Tobakk og nye nikotinprodukter
Rusmiddelforebyggende arbeid
Fysisk aktivitet, ernæring og overvekt
Seksualatferd
Lesbisk, homofil og bifil ungdom
Mobbing og antisosial atferd


Mot slutten av boka er det tatt med kapitler som handler om skolehelsetjenesten og trivsels- og helsefremmende arbeid i skolen. Boka vil være av interesse for helsefaglige studenter, leger, psykologer, sykepleiere og annet helsepersonell, foreldre, lærere, politikere samt alle som interesserer seg for folkehelse, helsefremmende og sykdomsforebyggende arbeid overfor barn og ungdom.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål Norsk Nynorsk
Sider
394
ISBN
9788205584181
Utgave
5. utg.
Utgivelsesår
2023
Format
24 x 16 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Ungdom, livsstil og helsefremmende arbeid:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv