Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Bitcoin, blokkjedeteknologi og nye smarte penger

Når et knippe av verdens mest betydningsfulle sentralbanker startet å teste teknologien som bitcoin bragte med seg, og som ble kalt blokkjede-teknologi, forsto også finansmyndighetene i mange land at noe var i ferd med å skje. Les mer

591,-

649,- Spar: 58,-

Sendes innen 1 virkedag
Når et knippe av verdens mest betydningsfulle sentralbanker startet å teste teknologien som bitcoin bragte med seg, og som ble kalt blokkjede-teknologi, forsto også finansmyndighetene i mange land at noe var i ferd med å skje. Sommeren 2019 slapp Facebook bomben som skulle sette virkelig fyr på sentralbankenes arbeid med nye smarte digitale penger, det som kalles digitale sentralbankpenger. Bomben kom i form av et prosjekt som heter Libra, som er en ny valuta som enkelt kan brukes i hele verden, den første noen gang i historien. Bitcoin kan vise seg å være katalysatoren som virkelig forandret pengene våre for all fremtid. Når pengene forandrer form, dukker også nye forretningsmodeller opp.

Denne boken starter med bitcoin og hva kryptovaluta er og hvordan den fungerer. Deretter omhandles blokkjedeteknologien. Boken tar videre for seg hva sentralbankene har gjort og gjør, hva Libra-prosjektet innebærer og hvordan fremtidens penger sannsynligvis kommer til å fungere. Endringene kan bli langt mer omfattende enn de fleste aner i dag.

Detaljer

Forlag
Hegnar media
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
237
ISBN
9788271463939
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Format
22 x 16 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Bitcoin, blokkjedeteknologi og nye smarte penger:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Palestina
Ny!

Palestina

Odd Karsten Tveit
Innbundet 
393,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv