Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Penga og livet

ta grep om egen økonomi

Kjenner du uro i magen når du tenker på din personlige økonomi? Seks av ti kvinner sier at de heller vil snakke om sin egen død enn penger, ifølge en internasjonal undersøkelse. Her får du en grundig innføring i lån, bolig, arv, forsikringer og pensjon med hjelp fra to av landets dyktigste økonomijournalister i Dagens Næringsliv som også er grunnleggere av den populære Facebook-gruppen DN-kvinner. Les mer

179,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Kjenner du uro i magen når du tenker på din personlige økonomi? Seks av ti kvinner sier at de heller vil snakke om sin egen død enn penger, ifølge en internasjonal undersøkelse. Her får du en grundig innføring i lån, bolig, arv, forsikringer og pensjon med hjelp fra to av landets dyktigste økonomijournalister i Dagens Næringsliv som også er grunnleggere av den populære Facebook-gruppen DN-kvinner. Du lærer også å kjøpe aksjer og spar i fond, råd om lønnsforhandlinger, og en sjekkliste når du vil snakke med partneren din om økonomi. Du kan bruke boken om du er helt ung eller godt voksen.

Endelig slipper du å ta økonomiske beslutninger på google-søk eller kamuflert markedsføring fra noen som vil tjene penger på din økonomiske usikkerhet. Boken inneholder dessuten mye om kvinners økonomiske historie. Visste du at kvinner ble omtalt som "forsørgerbyrde" i menns skattemelding helt frem til 1958?

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788203366048
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Penga og livet:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv