Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Penga og livet

ta grep om egen økonomi

Kjenner du uro i magen når du tenker på din personlige økonomi? Seks av ti kvinner sier at de heller vil snakke om sin egen død enn penger, ifølge en internasjonal undersøkelse. Her får du en grundig innføring i lån, bolig, arv, forsikringer, sparing og pensjon med hjelp fra to av landets dyktigste økonomijournalister i Dagens Næringsliv som også er grunnleggere av den populære Facebook-gruppa DN Kvinner. Les mer

139,-

199,- Spar: 60,-

Sendes innen 1 virkedag

Lesesommer - pocket -30 % Velg flere her

Kjenner du uro i magen når du tenker på din personlige økonomi? Seks av ti kvinner sier at de heller vil snakke om sin egen død enn penger, ifølge en internasjonal undersøkelse. Her får du en grundig innføring i lån, bolig, arv, forsikringer, sparing og pensjon med hjelp fra to av landets dyktigste økonomijournalister i Dagens Næringsliv som også er grunnleggere av den populære Facebook-gruppa DN Kvinner. Du lærer også å kjøpe aksjer og spar i fond, råd om lønnsforhandlinger, og en sjekkliste når du vil snakke med partneren din om økonomi. Denne boka hjelper deg uansett hvor du er i livet - som student, på vei inn i din første jobb, i fast jobb, godt voksen eller pensjonist.

Endelig slipper du å ta økonomiske beslutninger på google-søk eller kamuflert markedsføring fra noen som vil tjene penger på din økonomiske usikkerhet. Boken inneholder dessuten stoff om kvinners økonomiske historie. Visste du at kvinner ble omtalt som "forsørgerbyrde" i menns skattemelding helt frem til 1958?

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
350
ISBN
9788203392344
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Penga og livet
Format
22 x 14 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Penga og livet:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Politi
-30 %

Politi

Jo Nesbø
Paperback 
160,- 229,-
 
Tørst
-30 %

Tørst

Jo Nesbø
Paperback 
160,- 229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv