BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Hjemkomst

Morten Harket : 1993-1998

På midten av 1990-tallet flytter Morten Harket hjem til Norge, etter et musikalsk himmelsvev av en karriere som til da hadde vært utenkelig for norske artister. Han begynner å synge på norsk, engasjerer seg i klimapolitikk globalt og et solcelleprosjekt på Maldivene, og kaster seg inn i tung lobbyvirksomhet for et krigsherjet land på den andre siden av kloden. Les mer

199,-
E-bok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
På midten av 1990-tallet flytter Morten Harket hjem til Norge, etter et musikalsk himmelsvev av en karriere som til da hadde vært utenkelig for norske artister. Han begynner å synge på norsk, engasjerer seg i klimapolitikk globalt og et solcelleprosjekt på Maldivene, og kaster seg inn i tung lobbyvirksomhet for et krigsherjet land på den andre siden av kloden.

Ørjan Nilsson har villet komme til bunns i hva som egentlig skjedde da landets største popstjerne kom hjem og gjenoppfant seg selv: En Morten Harket som ikke formidlet popmelankoli med lyst stjernestøv på stemmebåndene, som ikke sang om sola som skinner på TV, men om fascisme, prostitusjon og fundamentalisme. En aktivist med skarpslipte kanter og politisk brodd. Det er den Morten Harket denne boken kaster lys over: Årene mellom 1993 og 1998.

Gjennom de åpenhjertige fortellingene fra musikerne og poetene som var med på reisen, tegnes portrettet av en artist vi trodde vi kjente. Hjemkomst er samtidig blitt et gjensyn med Norge på 90-tallet, med hvordan den første elbilen kom til Norge og med «A Kind of Christmas Card» som tidens lydspor.

Detaljer

Forlag
Press
Språk
Bokmål
ISBN
9788232803088
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
Hjemkomst

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hjemkomst:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv