Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Til de sårbares forsvar

med samvittigheten som kompass

Advokat Ruth Nordström arbeider for å gi sårbare og utsatte mennesker en stemme og hjelpe dem til å få saken sin prøvd på en rettferdig måte. Hun ble kjent for allmennheten i Sverige da hun forsvarte den kristne jordmoren Ellinor Grimmarks rett til å følge samvittigheten og avstå fra å medvirke ved aborter. Les mer

199,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Advokat Ruth Nordström arbeider for å gi sårbare og utsatte mennesker en stemme og hjelpe dem til å få saken sin prøvd på en rettferdig måte. Hun ble kjent for allmennheten i Sverige da hun forsvarte den kristne jordmoren Ellinor Grimmarks rett til å følge samvittigheten og avstå fra å medvirke ved aborter. Samvittighetsfrihet er en menneskerett i over førti europeiske land, men ikke i Sverige. Ruth og klienten hennes ble utsatt for et intenst og hensynsløst mediekjør. Likevel valgte de å stå imot den svenske meningskorridoren.

I denne boken forteller Ruth Nordström for første gang om jordmorsaken og den voldsomme oppmerksomheten den fikk, men også om kampen for kvinners rettigheter, om vennskapet med Sveriges Mor Teresa, Elise Lindqvist, og om troen som bærer gjennom alt. Vi får bli med bak i kulissene i Ruth Nordströms arbeid for hjemløse, papirløse og kvinner og barn som har blitt ofre for menneskehandel.

«Det krever mot å skulle kjempe mot urettferdighet, å våge å møte mørket og tenne et lys. Men vi kan alle tenne lys omkring oss. Ved å vise små glimt av kjærlighet og betrakte alle vi treffer som våre medmennesker, kan vi møte dem med verdighet og respekt og tenne en gnist av håp i dem», skriver hun om sin innerste drivkraft som advokat.

Detaljer

Forlag
Hermon
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
190
ISBN
9788230216675
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Till de utsattas försvar
Format
23 x 15 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Til de sårbares forsvar:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv