Knallhelg: -25 % med kode BADE25
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Pianokoden

snarveien til å mestre piano - med akkorder og besifring

Akkorder/besifring er den raskeste og morsomste måten å lære og spille kjente sanger på! I denne boka vil du lære det du trenger å kunne om besifring for å klare å spille alle slags sanger. Ved hjelp av den smarte akkord-koden blir det enkelt å finne frem til nye akkorder. Les mer

308,-

339,- Spar: 31,-

Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager
Akkorder/besifring er den raskeste og morsomste måten å lære og spille kjente sanger på! I denne boka vil du lære det du trenger å kunne om besifring for å klare å spille alle slags sanger. Ved hjelp av den smarte akkord-koden blir det enkelt å finne frem til nye akkorder.

Lurer du på hvordan du spiller en G7, C eller am? Eller kan du disse, men har alltid ønsket deg å lære litt flere måter å spille dem på, kanskje med en stilig rytme i bassen?

Alle sangene er spilt inn og du får tilgang til videoene ved å gå inn på QR-kodene!

Ragnhild Eline B. Hoen underviser i piano ved Oslo kulturskole og på OsloMet, i tillegg til å ha privatelever. Hun har mange års erfaring som pianopedagog for både barn og voksne. Utdannelsen sin har hun fra Norges Musikkhøgskole og Musikkvitenskap ved Universitetet i Oslo. I tillegg har hun en etterutdannelse i Musikk og helse (musikkterapi). Hun komponerer og arrangerer også musikk, bl.a. for klaver, solosang og kor.

Detaljer

Forlag
Musikk-huset forlag
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
115
ISBN
9788291379722
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Pianokoden

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Pianokoden:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv