Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Mulighetenes sted

erfaringer fra Tyrili

I 1980 startet seks voksne idealister Tyrilikollektivet i Mesnali ved Lillehammer for ungdom som var plassert av barnevernet på tvang. Det var et omstridt kollektiv. I dag har den ideelle Tyrilistiftelsen 250 medarbeidere ved ti behandlingsheter. Les mer

272,-

299,- Spar: 27,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
I 1980 startet seks voksne idealister Tyrilikollektivet i Mesnali ved Lillehammer for ungdom som var plassert av barnevernet på tvang. Det var et omstridt kollektiv. I dag har den ideelle Tyrilistiftelsen 250 medarbeidere ved ti behandlingsheter. Det lille, alternative kollektivet er blitt størst i Norge på døgnbehandling av rusavhengige.

Veien dit har vært spennende og krevende. Tyrili har endret seg radikalt - i synet på bruk av medisiner, på hvor institusjonene bør ligge, på hvordan behandlingen bør være. Tyrili har lært av elevene og pasientene, og har tilpasset seg helsepolitikerne.
Mulighetenes sted er en ærlig fortelling om Tyrili, ført i pennen av to som har vært med fra starten og fram til i dag. Boka er som et kinderegg: En historie om rusbehandling, organisasjonsutvikling og ledelse.

"Boken er ikke kun interessant for å fortelle Tyrili sin historie, men også som en dokumentasjon av utviklingen av rus og avhengighet som eget fag, og inkluderer også utviklingen innen ruspolitikken."
- Torhild Kielland, rådgiver i Fagrådet - Rusfeltets hovedorganisasjon

Detaljer

Forlag
Kolofon
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
495
ISBN
9788230023372
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
25 x 18 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Mulighetenes sted:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv