Mulighetenes sted - Gunnar Engen

Mulighetenes sted

erfaringer fra Tyrili

; Ulf Jansen

I 1980 startet seks voksne idealister Tyrilikollektivet i Mesnali ved Lillehammer for ungdom som var plassert av barnevernet på tvang. Det var et omstridt kollektiv. I dag har den ideelle Tyrilistiftelsen 250 medarbeidere ved ti behandlingsheter. Les mer
Vår pris
262,-
Spar
37,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Innbundet
Legg i
Vår pris: 262,-
Spar: 37,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

I 1980 startet seks voksne idealister Tyrilikollektivet i Mesnali ved Lillehammer for ungdom som var plassert av barnevernet på tvang. Det var et omstridt kollektiv. I dag har den ideelle Tyrilistiftelsen 250 medarbeidere ved ti behandlingsheter. Det lille, alternative kollektivet er blitt størst i Norge på døgnbehandling av rusavhengige.

Veien dit har vært spennende og krevende. Tyrili har endret seg radikalt - i synet på bruk av medisiner, på hvor institusjonene bør ligge, på hvordan behandlingen bør være. Tyrili har lært av elevene og pasientene, og har tilpasset seg helsepolitikerne.
Mulighetenes sted er en ærlig fortelling om Tyrili, ført i pennen av to som har vært med fra starten og fram til i dag. Boka er som et kinderegg: En historie om rusbehandling, organisasjonsutvikling og ledelse.

"Boken er ikke kun interessant for å fortelle Tyrili sin historie, men også som en dokumentasjon av utviklingen av rus og avhengighet som eget fag, og inkluderer også utviklingen innen ruspolitikken."
- Torhild Kielland, rådgiver i Fagrådet - Rusfeltets hovedorganisasjon
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Kolofon
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 495
ISBN: 9788230023372
Utgave: 1. utg.
Format: 25 x 18 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger