Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Anarki, makt og normer

innføring i internasjonal politikk

Hva er årsaken til krig i dagens verden? Kan krig forsvares fra et etisk synspunkt? Hvordan oppnår stater makt og innflytelse? Hvilke virkemidler brukes i internasjonale forhandlinger? Hvorfor er det så vanskelig med samarbeid og integrasjon mellom stater? Boken tar for seg både generelle temaer og spørsmål som særlig knytter seg til Norges rolle i verdenspolitikken. Les mer

497,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Hva er årsaken til krig i dagens verden? Kan krig forsvares fra et etisk synspunkt? Hvordan oppnår stater makt og innflytelse? Hvilke virkemidler brukes i internasjonale forhandlinger? Hvorfor er det så vanskelig med samarbeid og integrasjon mellom stater? Boken tar for seg både generelle temaer og spørsmål som særlig knytter seg til Norges rolle i verdenspolitikken. Artiklene er skrevet av ledende norske fagfolk. De gir kjennskap til fakta - hendelser, aktører, institusjoner - og til teorier som kan hjelpe oss å forstå internasjonale hendelser. Boken henvender seg til studenter i statsvitenskap og andre samfunnsfag, og til politisk interesserte. Den er redigert av professor Jon Hovi og professor Raino Malnes ved Institutt for statsvitenskap, Universitetet i Oslo.

Detaljer

Forlag
Abstrakt
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
423
ISBN
9788279353171
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2011
Format
23 x 17 cm

Kunders vurdering

s
sverre – 26.11.2005

– Normer og makt er noe av et autoritativt verk innen feltet internsjonal politikk i Norge. Boka er ført i pennen av de betydeligste forskere på feltet, de basert ved Universitetet i Oslo. Alle tekstene er skrevet at forskere som fortjener en plassering innen den realistiske eller neorealistiske tradisjon. En leser hvis oppfatninger divergerer med forfatternes vil ha betydelige problemer med å følge teksten uten å irritere seg over manglende konstrastering med andre teoritradisjoner.
Bokas slagside bidrar til å gi den et dogmatisk preg - rommet for åpen refleksjon er knøttlite. Til dette kommer at tekstene er skrevet med lite omtanke for leseren. Språket er tørt og kjedelig, og korrekturen er slurvete. Dette ække bra nok!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Anarki, makt og normer:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Enkene

Pascal Engman
Innbundet 
363,- 399,-
 

Liv

Dag O. Hessen
Innbundet 
363,- 399,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv