Hvordan helbrede en fanatiker

; Kjell Olaf Jensen (Oversetter) ; Øivind Arneberg (Oversetter) ; Izzat al-Ghazzawi (Innledning)

En ting er å jage en flokk fanatikere i fjellene i Afghanistan. En annen er å bekjempe fanatisme. Den nåværende krisen i verden, i Midtøsten, i Israel/Palestina, dreier seg ikke om Islams verdier. Det dreier seg heller ikke om arabisk mentalitet, som visse fanatikere påstår - i det hele tatt. Les mer
Vår pris
199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Om boka

En ting er å jage en flokk fanatikere i fjellene i Afghanistan. En annen er å bekjempe fanatisme. Den nåværende krisen i verden, i Midtøsten, i Israel/Palestina, dreier seg ikke om Islams verdier. Det dreier seg heller ikke om arabisk mentalitet, som visse fanatikere påstår - i det hele tatt.


Det handler om en ny utgave av den eldgamle konflikten mellom fanatisme og pragmatisme, fanatisme og pluralisme og fanatisme og toleranse ...


Fanatisme er eldre enn Islam, eldre enn kristendommen, eldre enn jødedommen, eldre enn noen stat eller regjering, politiske systemer, eldre enn noen ideologi eller religion i denne verden.


Fanatisme er dessverre en alltid tilstedeværende bestanddel av menneskenaturen; et ondt gen, om man ønsker å uttrykke det slik."

Fakta