Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

I bevegelse

veivalg for det 21. århundre

«I bevegelse» er derfor mer enn en engasjerende politisk debattbok om sosialdemokratiets framtid. Gahr Støre tar også opp et spørsmål som har ligget og ulmet i det norske samfunnet de siste tre åra. Det er modig gjort, og det gjør «I bevegelse» til en viktig bok.»

Marius Wulfsberg, Dagbladet

Når Jonas Gahr Støre kommer med sin egen bok er det ikke så lite av en sensasjon. Boken, som har den talende tittel I bevegelse forteller om Støres egen bevegelse - fra oppvekst og barndom, via studier i Paris og læretid i politikken fram til han i dag står som vår viktigste samtidspolitiker - prosessen han har kalt «sosialdemokrat gjennom modning, partimedlem ved beslutning». Les mer

409,-

449,- Spar: 40,-

Sendes innen 3 virkedager
Når Jonas Gahr Støre kommer med sin egen bok er det ikke så lite av en sensasjon. Boken, som har den talende tittel I bevegelse forteller om Støres egen bevegelse - fra oppvekst og barndom, via studier i Paris og læretid i politikken fram til han i dag står som vår viktigste samtidspolitiker - prosessen han har kalt «sosialdemokrat gjennom modning, partimedlem ved beslutning».

Forfatterens hovedtema er likevel fremtiden for den politiske bevegelsen han er satt til å lede. Hva er de viktigste valg sosialdemokratiet står overfor, hvilke utfordringer må Norge forholde seg til i fremtiden? I et engasjert språk, og med genuin politisk nysgjerrighet går Støre gjennom de sentrale oppgavene som må løses for en ny tid.

Boken - som på mange måter er en politisk programerklæring - er skrevet mellom slagene, midt i den rivende utvikling forfatteren har vært gjennom siste år. Den ble påbegynt av en minister, videreført av en opposisjonspolitiker og sluttstilt av en partileder. Deler av teksten er utformet som samtaler og svar på utfordrende spørsmål fra rådgiver i Fellesforbundet Jonas Bals - det gir teksten en dynamisk, utforskende tone, fjernt fra toppolitikernes vanlige knusktørre stil. Gjennom en serie kapitler deler Støre sine engasjerte tanker om tidens viktigste emner, forholdet mellom frihet og styring, klimaprosessene, den nye globale virkeligheten, og en rekke andre sentrale temaer.

I et tenksomt og dypt personlig avsluttningskapittel tar han også for seg sosialdemokratiets mørkeste time - hendelsene på Utøya 22. juli. Hva gjorde det med oss, hvordan vil det prege oss og hvor går veien etter en slik hendelse?

I bevegelse er høstens viktigste politiske bok.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
453
ISBN
9788202453688
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Originaltittel
I bevegelse
Format
23 x 16 cm
Nr
8056714

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«I bevegelse» er derfor mer enn en engasjerende politisk debattbok om sosialdemokratiets framtid. Gahr Støre tar også opp et spørsmål som har ligget og ulmet i det norske samfunnet de siste tre åra. Det er modig gjort, og det gjør «I bevegelse» til en viktig bok.»

Marius Wulfsberg, Dagbladet

«I bevegelse» er en uvanlig tanketett og perspektivrik utgivelse til å komme fra en norsk politiker. Hvis dette representerer sosialdemokratiet «i krise», kan man knapt forestille seg hvordan ting må ha sett ut da de hadde kontroll.»

Torgrim Eggen, Dagens Næringsliv

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på I bevegelse:

Fri
229,-

Fri

Lea Ypi
Innbundet 
229,- 399,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Liv

Dag O. Hessen
Innbundet 
363,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv