Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Ild og vrede

på innsiden av Trumps hvite hus

«Fire and Fury. Inside the Trump White House av Michael Wolff er et fyrverkeri av en bok. Den gir oss alle grunn til å være lettet over at verden ikke slo over i ragnarok i løpet av Donald Trumps første år i Det hvite hus.»

NRK Bok

Innsideberetningen "Ild og vrede" fra Donald Trumps Hvite hus er en sensasjon og et viktig historisk tidsvitne. På grunnlag av et unikt kildemateriale gir Michael Wolff oss den fartsfylte og smått skandaløse fortellingen om Donald Trumps første ni måneder som verdens mektigste mann. Les mer

99,-

399,- Spar: 300,-

Sendes innen 1 virkedag
Innsideberetningen "Ild og vrede" fra Donald Trumps Hvite hus er en sensasjon og et viktig historisk tidsvitne. På grunnlag av et unikt kildemateriale gir Michael Wolff oss den fartsfylte og smått skandaløse fortellingen om Donald Trumps første ni måneder som verdens mektigste mann. Her er maktkamper et Shakespeare-drama verdig, med sjefstrateg Steve Bannon på den ene siden og Ivanka Trump og svigersønnen Jared Kushner på den andre.

I midten står presidenten selv, som ikke følger noen av strategiene som blir lagt, men heller lytter til sin indre stemme. Blottet for impulskontroll sier han opp medarbeidere uten å ha konferert med andre, og sender illsinte Twitter-meldinger tidlig og sent.

Når du tror bunnen er nådd, åpner det seg nye avgrunner av løgner, intriger og en forvirret president som verden ikke har sett maken til.

«Underholdende og dypt fascinerende lesning, og resultatet av en helt enestående tilgang til nøkkelkilder.» - Anders Horntvedt, Finansavisen.

Medlemsvurdering:
Fascinerende å få innblikk i hva som foregikk i kulissene bak presidenten, og se at det ikke bare var utenforstående som med sjokk og vantro var vitne til Trumps utspill. Sjokket og vantroen var for en stor del like stort for mange i den innerste kretsen.

Kristin S

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Kagge
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
357
ISBN
9788248921868
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Fire and fury
Format
23 x 16 cm
Nr
8118655

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Fire and Fury. Inside the Trump White House av Michael Wolff er et fyrverkeri av en bok. Den gir oss alle grunn til å være lettet over at verden ikke slo over i ragnarok i løpet av Donald Trumps første år i Det hvite hus.»

Knut Hoem, NRK Bok

«Å lese Fire and Fury er en opplevelse utenom det vanlige. Allerede i første kapittel overgår boka ens forventninger, og de utrolige, absurde og infame anekdotene tar ikke slutt.»

Marius Wulfsberg, Dagbladet

«Til syvende og sist er Fire and Fury en veldig lang sladderspalte med herlig infame karakteristikker av Trump og kompani, som blir lesbar nettopp fordi Wolff virker motivert av myteskaping og forestilling mer enn av politisk agenda.»

Bjørn Gabrielsen, Dagens Næringsliv

«underholdende og dypt fascinerende lesning, og resultatet av en helt enestående tilgang til nøkkelkilder.» Anders Horntvedt, Finansavisen

«Michael Wolff har skrevet en bok skreddersydd for vår tid (...) lett å lese. (...) Wolff har fått imponerende god tilgang på kilder i Det hvite hus» Heidi Taksdal Skjeseth, Dagsavisen.

Kunders vurdering

K
Kristin S – 12.07.2020

– Fascinerende å få innblikk i hva som foregikk i kulissene bak presidenten, og se at det ikke bare var utenforstående som med sjokk og vantro var vitne til Trumps utspill. Sjokket og vantroen var for en stor del like stort for mange i den innerste kretsen.

M
Marianne Mauring – 05.02.2020

– Ild og vrede på innsiden av Trumps hvite hus

M
Michael – 10.01.2020

– Dette er en fascinerende bok som kronologisk følger Trump-kampanjen, og som henviser direkte til datoer, taler og annet som kan verifiseres.

T
Tove Tandberg – 11.12.2019

– Har ikke lest den. Er julegave

M
Morten Ericson – 05.07.2018

– Denne boka har fått stor oppmerksomhet ved måten som den har kommet til på, og sånn sett er den interessant. Dersom alt det forfatteren skriver kan dokumenteres, er den en bekreftelse på at "verdenspolitiet" USA ledes av feil mann, for ikke å si gal mann. Man kan forstå at forfatterens kilder i mange tilfeller velger å være anonyme, men derfor blir ikke boka noe annet enn underholdning. La gå at forfatteren har en "amerikansk" måte å uttrykke seg på, men setninger som går over 6-7 linjer blir tungt lesestoff. Dessuten er den skrevet på en måte som forutsetter at leseren har stor bakgrunnskunnskap både om USAs historie og om mer eller mindre nære hendelser innen landets politikk og politiske system. Jeg er heller ikke imponert over oversettelsen, som i noen grad bærer preg av ordrett oversettelse av amerikanske ord og uttrykk. Jeg vil tro at en fornorsking av teksten hadde gjort den atskillig mer lesbar.

L
L.H. – 02.04.2018

– Vi får et unikt innsyn i et presidentskap som ble innledet i forvirring, ikke bare for den påtroppende president, med også for folket rundt ham, og folket utenfor det hvite hus. I boken kommer det fram at dette er en utrenet politiker som dras i flere retninger innenfra, men som også selv mangler en konkret visjon for sitt presidentskap. Akkurat det har presidenten selv fremragende dokumentert via Twitter i ettertid ...

T
Terje Viken. – 22.02.2018

– Trump gjør ingen dårlig jobb som president. Det er rart at så få forstår betydningen av å endelig ha fått en mann som står OPP for verdier vi har bygget samfunnene våre på. Hadde vi hatt en Trump istedenfor Merkel hadde kanskje Europa blitt reddet for den katastrofen vi står overfor med invasjonen av muslimer. Hvorfor gjøre en masse ut av små bagateller i den store sammenhengen - jeg gidder ikke kaste bort tiden min på dette! Tiden vil vise hvor viktig Trump faktisk ER - og da blir dette bare misforstått tull.

E
Erlend, redaktør Bokklubben – 13.02.2018

– Det var aldri noen som ga forfatteren Michael Wolff formell tilgang til de innerste rom i Det hvite hus. President Trump var selv positiv til å ha ham der, men i kaoset som rådet etter presidentinnsettelsen var det ingen som kunne legge skikkelig til rette for at Michael Wolff skulle få tilgang til det aller helligste. Samtidig var det heller ingen som var i stand til å stenge ham ute: Som Wolff selv har kommentert det: "Dermed ble jeg mer som en konstant inntrenger enn en velkommen gjest, nærmest som en faktisk flue på veggen – uten å ha gått med på noen regler eller avlagt noe løfte om hva jeg kunne eller ikke kunne skrive. " Det at det ikke engang var orden nok til å holde Wolff på avstand sier mye om forholdene i Det hvite hus det siste året og uansett, kretsen rundt Trump har nok fått en helt annen bok enn de håpet på. Men for oss andre er det blitt et unikt dokument fra innsiden av et presidentskap vi aldri har sett maken til

Oppdag mer

Bøker som ligner på Ild og vrede:

Løgn

Heidi Taksdal Skjeseth
Nedlastbar lydbok 
399,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

M

Antonio Scurati
Innbundet 
419,- 479,-
 

Kina

Sun Heidi Sæbø
Innbundet 
363,- 399,-
Haakon
Ny!

Haakon

Haakon
Innbundet 
393,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv